بررسی تاثیر شدت پخت بر روی ویژگیهای مکانیکی خمیر کاغذ سودا از باگاس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر شدت پخت بر روی ویژگیهای مکانیکی خمیر کاغذ سودا از باگاس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر شدت پخت بر روی ویژگیهای مکانیکی خمیر کاغذ سودا از باگاس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر شدت پخت بر روی ویژگیهای مکانیکی خمیر کاغذ سودا از باگاس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر شدت پخت بر روی ویژگیهای مکانیکی خمیر کاغذ سودا از باگاس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران

تعداد صفحات :۱۳

در این تحقیق، تاثیر دما و زمان بر روی ویژگیهای مکانیکی کاغذ سودای باگاس مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور، از طرح آزمایشی ۲×۳ استفاده گردید. دو سطح دمای ۱۷۵ و ۱۸۵درجه سانتیگراد و سه سطح زمان ۲۰،۳۰ ، ۴۰ دقیقه به عنوان متغیرهای آزمایش انتخاب شدند. اثر متغیرهای پخت بر روی ویژگیهای مقاومتی کاغذ دست ساز (شاخص مقاومت در برابر کشش، شاخص مقاومت در برابر پاره شدن و مقاومت در برابر تاخوردن) با آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی تعیین شده است. آزمون دانکن (DMRT) برای گروه بندی داده ها بکار گرفته شد. بهترین مقاومتهای مکانیکی در شرایط متوسط شدت پخت، یعنی حد میانه متغیرهای پخت بدست آمد و نامناسبترین مقاومتهای مکانیکی در دامنه حداکثر دما و زمان و درصد هیدروکسید سدیم مشاهده شد. همان طور که انتظار می رفت، افزایش زمان و دما باعث کاهش مقاومت در برابر تاخوردن می شود. بیشترین مقاومت در برابر پاره شدن در شرایط دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد و زمان ۳۰ دقیقه و کمترین آن در اثر متقابل دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد و زمان ۲۰ دقیقه حاصل شد. نتایج حاکی از آن است که سالم بودن الیاف عامل مهمی برای بالا بودن مقاومت در برابر پاره شدن می باشد. شدت زیاد پخت باعث تخریب داخلی الیاف شده و در نتیجه مقاومت در برابر پاره شدن را کاهش می دهد. بیشترین مقاومت در برابر تاخوردن در شرایط دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد و زمان ۳۰ دقیقه حاصل شده است و کمترین مقاومت در برابر پاره شدن در شرایط دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد و زمان ۳۰ دقیقه ایجاد شده است. بیشترین مقدار مقاومت در برابر کشش، در زمان ۲۰ دقیقه ایجاد شده است و کمترین مقدار آن در زمان ۴۰ دقیقه حاصل شده است.

کلید واژه: باگاس، خمیر کاغذسازی، زمان، دما، گرانروی، پنتوزانها، خواص مقاومتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.