بررسی تنوع ژنتیکی برخی از توده های بنگ دانه (.Hyoscyamus niger L) ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع ژنتیکی برخی از توده های بنگ دانه (.Hyoscyamus niger L) ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع ژنتیکی برخی از توده های بنگ دانه (.Hyoscyamus niger L) ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع ژنتیکی برخی از توده های بنگ دانه (.Hyoscyamus niger L) ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع ژنتیکی برخی از توده های بنگ دانه (.Hyoscyamus niger L) ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران

تعداد صفحات :۱۸

در این مطالعه تنوع ژنتیکی ۱۹ توده مختلف بنگ دانه (Hyoscyamus niger L.) جمع آوری شده از نقاط مختلف کشور با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD بررسی شد. به این منظور از برگ های جوان، DNA ژنومی استخراج و واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR) با استفاده از ۱۶ آغازگر RAPD بر روی DNAژنومی توده های مورد مطالعه انجام گردید و ۲۰۸ نوار باندی DNA تولید نمود که ۱۹۶ تا از (%۹۴.۳۱) باندها چند شکلی نشان دادند. نوارهای باندی بر اساس وجود (۱) یا عدم وجود باند (۰) کدگذاری و با استفاده از نرم افزار NTSYS-pc تجزیه داده ها انجام شد. با استفاده از ضریب تشابه جاکارد ماتریس تشابه توده ها محاسبه شد و بر اساس آن تجزیه خوشه ای به روش UPGMA انجام و دندروگرام آن ترسیم گردید. در دندروگرام حاصل، توده های مورد مطالعه در ۴ گروه اصلی طبقه بندی شدند. در نهایت توده اصفهان بیشترین تفاوت را با سایر توده ها نشان داد، به طوری که در گروهی کاملا مجزا قرار گرفت و بیشترین شباهت میان توده های رودبار – ۲ و سیاهکل – ۱ با میزان تشابه ۰.۸۰ مشاهده شد. به طور کلی نتایج این مطالعه وجود تنوع ژنتیکی در حد متوسطی را در بین توده های مورد بررسی نشان داد. همچنین نتایج این تحقیق بیانگر آن است که RAPD روش مناسبی برای انگشت نگاری و ارزیابی تنوع ژنتیکی در میان توده های بنگ دانه می باشد.

کلید واژه: بنگ دانه، تنوع ژنتیکی، توده، نشانگر مولکولی، RAPD

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.