بررسی شیوع آلرژی به کپک های معلق در هوا در بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک مراجعه کننده به کلینیک آلرژی شهر سمنان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع آلرژی به کپک های معلق در هوا در بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک مراجعه کننده به کلینیک آلرژی شهر سمنان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع آلرژی به کپک های معلق در هوا در بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک مراجعه کننده به کلینیک آلرژی شهر سمنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع آلرژی به کپک های معلق در هوا در بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک مراجعه کننده به کلینیک آلرژی شهر سمنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع آلرژی به کپک های معلق در هوا در بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک مراجعه کننده به کلینیک آلرژی شهر سمنان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: در کنترل رینیت آلرژیک شناخت محرک های محیطی و آلرژن ها اهمیت بسزایی دارد. کپک ها یا قارچ های معلق هوایی در زمره این محرک می باشند که به سبب ماهیتشان قابلیت رشد و تکثیر اعجاب انگیزی در محیط های مرطوب را دارند. در این مطالعه شیوع آلرژی به کپک ها در بیماران مبتلا به رینیت آلرژیک و برخی عوامل مرتبط با آن مورد بررسی قرار گرفته است. مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی، ۳۰۰ نفر از بیمارانی که با علایم بالینی رینیت در سال ۸۵ به کلینیک آلرژی سمنان مراجعه و برای آنان تشخیص رینیت آلرژیک گذاشته شد، تحت تست پریک پوستی”Skin prick test” قرار گرفتند. نقاط متورم ۳ (Wheal) میلی متر بزرگ تر از نواحی متراکم ناشی از کنترل منفی و هم چنین برآمدگی های (Flare) 10 میلی متر بزرگ تر از برآمدگی های ناشی از کنترل منفی به عنوان تست مثبت اطلاق شد. در این تست حساسیت به کپک های شایع، شامل کلادوسپوریوم، آلترناریا، پنی سیلیوم و آسپرژیلوس مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها: شیوع آلرژی به کپک های معلق در هوا %۲۶.۷ (با فاصله اطمینان %۲۱.۷-۳۱.۷: %۹۵) بوده است. شیوع آلرژی به کلادوسپوریوم %۱۱، آسپرژیلوس %۱۲.۳، آلترناریا %۱۰.۷ و پنی سیلیوم %۸.۳ بوده است. شیوع آلرژی به کپک ها با جنس، شهری یا روستایی بودن ارتباط معنی دار نداشت (P>0.05). ارتباط بین آلترناریا و سن معنی دار بود (P=0.036)، اما ارتباط بین سن و سایر آلرژن ها معنی دار نبود (P>0.05).نتیجه گیری: با توجه به شیوع بالای آلرژی به کپک ها و نقش آن ها در ایجاد عوارض در مبتلایان به رینیت آلرژیک، توصیه می شود ضمن شناسایی، از مواجهه با این آلرژن ها در محیط جلوگیری یا کاهش داده شود. این امر موجب کاهش علایم بیماران شده و هم چنین از پیش رفت بیماری جلوگیری خواهد کرد.

کلید واژه: کپک، رینیت آلرژیک، آلرژن، کلادوسپوریوم، آلترناریا، پنی سیلیوم، آسپرژیلوس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.