مقاله امکان افزایش کارایی سامانه فعلی تصفیه فاضلاب یک کارخانه تولید محصولات لبنی و ارایه راهکارهای مناسب جهت ارتقای آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان افزایش کارایی سامانه فعلی تصفیه فاضلاب یک کارخانه تولید محصولات لبنی و ارایه راهکارهای مناسب جهت ارتقای آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان افزایش کارایی سامانه فعلی تصفیه فاضلاب یک کارخانه تولید محصولات لبنی و ارایه راهکارهای مناسب جهت ارتقای آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان افزایش کارایی سامانه فعلی تصفیه فاضلاب یک کارخانه تولید محصولات لبنی و ارایه راهکارهای مناسب جهت ارتقای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان افزایش کارایی سامانه فعلی تصفیه فاضلاب یک کارخانه تولید محصولات لبنی و ارایه راهکارهای مناسب جهت ارتقای آن :

مقاله امکان افزایش کارایی سامانه فعلی تصفیه فاضلاب یک کارخانه تولید محصولات لبنی و ارایه راهکارهای مناسب جهت ارتقای آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی از صفحه ۶۹ تا ۷۸ منتشر شده است.
نام: امکان افزایش کارایی سامانه فعلی تصفیه فاضلاب یک کارخانه تولید محصولات لبنی و ارایه راهکارهای مناسب جهت ارتقای آن
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تصفیه فاضلاب
مقاله صنایع لبنی
مقاله برکه تثبیت
مقاله لجن فعال
مقاله ارتقای تصفیه خانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: این تحقیق با هدف بررسی امکان افزایش کارآیی سیستم تصفیه فاضلاب کارخانه صنایع لبنی پگاه فارس و ارایه راهکار مناسب جهت ارتقای آن در سال ۱۳۸۶-۱۳۸۵ انجام گرفت. سامانه مورد استفاده برای تصفیه فاضلاب این کارخانه از نوع بی هوازی- هوازی متوالی است که در آن از برکه های تثبیت بی هوازی و لجن فعال متعارف و هوادهی گسترده استفاده شده است. این تصفیه خانه به دلیل توسعه نامناسب و عدم راهبری صحیح، استانداردهای خروجی مورد نیاز جهت دفع به زمین های کشاورزی را تامین نمی کرد.
روش کار: جهت رفع مشکلات فوق و بوی بد ناشی از آن، اصلاحاتی همچون تغییر در ورودی و خروجی برکه ها و تنظیم نسبت غذا به زیست یاخته (F/M) در فرآیند لجن فعال و تبدیل لجن فعال متعارف به لجن فعال با تغذیه مرحله ای، صورت گرفت و بازده تصفیه خانه قبل و بعد از انجام تغییرات مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت.
نتایج: در نتیجه این تغییرات بازده حذف اکسیژن مورد نیاز شیمیایی (COD)، اکسیژن مورد نیاز زیست شیمیایی (BOD5)، مجموع ذرات جامد معلق (TSS)، مجموع ذرات جامد محلول (TDS) و مجموع کلی فرم ها و کلی فرم های مدفوعی به ترتیب از ۴۲/۸۲، ۸۷/۸۶، ۱۸/۶۴، ۲۳/۲۰، ۵۶/۵۴ و ۸۷/۵۰ به ۳۴/۹۷، ۶۱/۹۸، ۴/۹۰، ۴۷/۲۸، ۰۹/۹۰ و ۹۵/۸۹ درصد افزایش یافت.
نتیجه گیری: نتایج آزمایش های انجام گرفته نشان دهنده افزایش بازده تصفیه خانه بعد از اصلاح سامانه می باشد. همچنین مشاهده شد که کارآیی سامانه لجن فعال تغذیه مرحله ای و سامانه لجن فعال هوادهی گسترده در کاهش پارامترهای مورد بررسی در این تحقیق مشابه می باشد و استفاده از هوادهی گسترده در این تصفیه خانه، عملا باعث اتلاف انرژی و هزینه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.