مقایسه کمیت و کیفیت اسانس حاصل از گلبرگ و سایر اجزای گل (نهنج، کاسبرگ، مادگی و پرچم) در دو ژنوتیپ از گل محمدی Rosa damascena


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه کمیت و کیفیت اسانس حاصل از گلبرگ و سایر اجزای گل (نهنج، کاسبرگ، مادگی و پرچم) در دو ژنوتیپ از گل محمدی Rosa damascena دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه کمیت و کیفیت اسانس حاصل از گلبرگ و سایر اجزای گل (نهنج، کاسبرگ، مادگی و پرچم) در دو ژنوتیپ از گل محمدی Rosa damascena  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه کمیت و کیفیت اسانس حاصل از گلبرگ و سایر اجزای گل (نهنج، کاسبرگ، مادگی و پرچم) در دو ژنوتیپ از گل محمدی Rosa damascena،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه کمیت و کیفیت اسانس حاصل از گلبرگ و سایر اجزای گل (نهنج، کاسبرگ، مادگی و پرچم) در دو ژنوتیپ از گل محمدی Rosa damascena :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۳

گل محمدی با نام علمی Rosa damascena، گیاهی درختچه ای و متعلق به تیره Rosaceae می باشد. کشور ما سابقه طولانی در کشت و پرورش این گیاه داشته به طوریکه گلابگیری برای اولین بار در ایران انجام شده است. در این تحقیق، اسانس حاصل از گلبرگ و سایر اجزای گل (کاسبرگ، مادگی، پرچم و نهنج) در دو ژنوتیپ گل محمدی از لحاظ کمیت و کیفیت بررسی شد. نتایج نشان داد که گلبرگ ها دارای بالاترین کمیت و کیفیت اسانس (درصد بالای ژرانیول و سیترونلول) و کمترین میزان ترکیبات مومی که کاهنده کیفیت اسانس می باشند، بودند. در صورتی که میزان سیترونلول و ژرانیول در سایر اجزای گل بسیار ناچیز و ترکیب های مومی به طور قابل توجهی بالا بود. بطوریکه سیترونلول و ژرانیول گلبرگ حدود ۴۰% اسانس و همین ترکیب ها در سایر اجزای گل فقط %۲.۵ کل اسانس را تشکیل می داد. در حالی که سایر ترکیب ها، که در اسانس گلبرگ، به مقدار بسیار اندک موجود بوده و یا وجود نداشت، با درصد نسبتا بالا در اسانس سایر اجزای گل موجود بودند، مانند ژرانیل استون (%۱۴.۶)، متیل اوژنول (%۷.۳)، هگزاد کانول (%۱۳.۳۳) و هنی کوزان (%۱۱.۳۹). بنابراین برای مقاصد اسانس گیری مشخص گردید بهتر است گلبرگ گل از سایر اجزای گل که شامل نهنج، کاسبرگ، مادگی و پرچم می باشد جدا گردد .

کلید واژه: Rosa damascena، گل محمدی، اسانس گیری، گلبرگ، کاسبرگ، سیترونرول، ژرانیول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.