یافته های بالینی و مانومتریک آنورکتال قبل و بعد از عمل جراحی رزکسیون قدامی پایین در مبتلایان به سرطان رکتوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 یافته های بالینی و مانومتریک آنورکتال قبل و بعد از عمل جراحی رزکسیون قدامی پایین در مبتلایان به سرطان رکتوم دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد یافته های بالینی و مانومتریک آنورکتال قبل و بعد از عمل جراحی رزکسیون قدامی پایین در مبتلایان به سرطان رکتوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی یافته های بالینی و مانومتریک آنورکتال قبل و بعد از عمل جراحی رزکسیون قدامی پایین در مبتلایان به سرطان رکتوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن یافته های بالینی و مانومتریک آنورکتال قبل و بعد از عمل جراحی رزکسیون قدامی پایین در مبتلایان به سرطان رکتوم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب

تعداد صفحات :۱۳

زمینه: عمل رزکسیون قدامی رکتوم پایین یکی از روش های درمانی بیماران مبتلا کانسرهای پایین رکتوم می باشد. هدف این مطالعه بررسی یافته های بالینی و مانومتریک آنورکتال قبل و بعد از این نوع عمل در مبتلایان سرطان رکتوم می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه، ۲۹ بیمار سرطان کولون کاندید عمل جراحی قدامی رکتوم پایین انتخابی در بیمارستان امام خمینی تهران وارد شدند. اطلاعات کارکردی آنورکتال قبل و بعد از عمل جمع آوری شد و بیماران تحت مانومتری آنو رکتال پیش و بعد از عمل قرار گرفتند.یافته ها: میانگین دفعات اجابت مزاج پس از عمل به میزان معنی داری نسبت به پیش از عمل بالاتر بود (۲.۴۸±۰.۷۸ در برابر ۰.۹۴±۰.۳۶ بار در روز). بی اختیاری گاز پس از عمل به میزان معنی داری نسبت به پیش از عمل افزایش نشان می دهد (۲۷.۵۹ درصد در برابر ۰ درصد). اما در مورد بی اختیاری مدفوع اختلاف معنی داری دیده نشد. حداکثر فشار در حال استراحت پس از عمل به میزان معنی داری نسبت به پیش از عمل کاهش می یابد (۵۳.۲۰±۱۷.۴۵ در برابر ۶۴.۳۲±۱۷.۳۳ میلی متر جیوه) و حداکثر فشار در حال چمباتمه در دوران پس از عمل کاهش نشان می دهد (۱۴۰.۲۱±۳۵.۵۰ در برابر ۱۵۰.۳۷±۳۳.۱۶ میلی متر جیوه). فوریت برای دفع ادرار (Urgency) پس از عمل به میزان معنی داری افزایش یافته بود (۴۸.۲۸ درصد در برابر صفر درصد).نتیجه گیری: این مطالعه نشان داده که بعد از عمل جراحی قدامی رکتوم پایین در مبتلایان سرطان رکتوم، تعداد دفعات اجابت مزاج، بی اختیاری گاز و فوریت برای دفع ادرار افزایش اما حداکثر فشار در حال استراحت و چمباتمه کاهش می یابند.

کلید واژه: یافته های بالینی، مانومتری آنورکتال، جراحی قدامی رکتوم پایین، سرطان رکتوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.