تاثیر زمان و دمای آبگیری بر خصوصیات کیفی خرمای رقم برحی در مرحله رطب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر زمان و دمای آبگیری بر خصوصیات کیفی خرمای رقم برحی در مرحله رطب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر زمان و دمای آبگیری بر خصوصیات کیفی خرمای رقم برحی در مرحله رطب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر زمان و دمای آبگیری بر خصوصیات کیفی خرمای رقم برحی در مرحله رطب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر زمان و دمای آبگیری بر خصوصیات کیفی خرمای رقم برحی در مرحله رطب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۰

میوه خرما (Phoenix dactylifera L.) رقم برحی در سه مرحله از نمو شامل خلال، رطب و تمر قابل مصرف است. میوه در مرحله رطب نرم، شهدی و بسیار مرغوب می باشد اما به علت برخورداری از بافتی نرم و داشتن رطوبت و قند زیاد سریعا توسط میکروارگانیسم ها آلوده شده و نگهداری و حمل و نقل آن با مشکلات فراوانی روبرو است. به منظور یافتن بهترین تیمار جهت کاهش رطوبت و بهبود کیفیت میوه، تاثیر ۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت آبگیری در دماهای ۴۰ و ۵۰ درجه سانتیگراد بر خصوصیات مختلف کیفی میوه نظیر سفتی بافت، درصد رطوبت، فعالیت آبی، رنگ ظاهری (L, *a* و b*)، تیره شدن بافت، اسیدیته قابل تیتر،pH عصاره و مواد جامد محلول مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد آبگیری سبب تیره شدن رنگ بافت، کاهش وزن، افزایش سفتی بافت و کاهش فعالیت آبی میوه خرما گردید. آبگیری در دمای ۵۰ درجه سانتگراد به مدت ۷۲ ساعت سبب خشک شدن بیش از اندازه میوه (دارای %۱۸.۳ رطوبت) و در نتیجه افزایش قابل توجه سفتی بافت (۸.۲۸ نیوتن) و کاهش ارزش کیفی میوه شد. اما آبگیری به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۴۰ درجه سانتی گراد و ۲۴ ساعت در دمای ۵۰ درجه سانتیگراد با رساندن رطوبت میوه به کمتر از %۲۷ و سفتی بافت به حدود ۶ نیوتن، خطر آلودگی بافت توسط میکروارگانیسم ها را به حداقل رسانده و سبب شدند تا بافت میوه سفت تر و انعطاف پذیر شود .

کلید واژه: آبگیری، کیفیت، خرما، رقم برحی، .Phoenix dacctylifera L

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.