اثر محلول پاشی ساکاروز و اوره بر تشکیل میوه در بادام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی ساکاروز و اوره بر تشکیل میوه در بادام دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی ساکاروز و اوره بر تشکیل میوه در بادام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی ساکاروز و اوره بر تشکیل میوه در بادام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی ساکاروز و اوره بر تشکیل میوه در بادام :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۲

ریزش میوه پس از اتمام گلدهی به عنوان یک پدیده فیزیولوژیکی در محصول بادام به شمار می رود. ازت و ساکاروز از جمله ذخایر انرژی سلولی جهت رشد، توسعه و تشکیل میوه مطلوب محسوب می شوند. به منظور بررسی تاثیر محلول پاشی این ترکیبات بر میزان تشکیل میوه بادام آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با ۱۲ تیمار و سه تکرار بر روی رقم منقا در دو منطقه ایستگاه تحقیقات سهند و گردیان در دو سال ۸۴-۸۳ به اجرا درآمد. فاکتور A شامل سه سطح اوره (صفر، ۱ و ۲ درصد) و فاکتور B ساکاروز در چهار سطح (صفر، ۲، ۴ و ۶ درصد) را شامل می گردید. در این مطالعه درصد تشکیل میوه اولیه و نهایی، میزان ساکاروز محلول در ساقه و برگ، کارآیی فتوشیمیایی و عملکرد محصول مورد ارزیابی قرار گرفت. بیشترین عملکرد و بالاترین درصد تشکیل میوه اولیه بادام با محلول پاشی ساکاروز با غلظت ۶ درصد و اوره با غلظت ۲ درصد به دست آمد. درصد تشکیل میوه اولیه در ایستگاه تحقیقات سهند بیشتر از منطقه گردیان بود همچنین در سال دوم آزمایش عملکرد، درصد تشکیل میوه بیشتر از سال اول بدست آمد و غلظت ساکاروز محلول و ازت برگ در سال دوم بیشتر از سال اول بود. بالاترین درصد تشکیل میوه نهایی بادام در صورت کاربرد توام ساکاروز با غلظت ۶ درصد و اوره با غلظت ۲ درصد حاصل شد. همچنین بیشترین کآرایی فتوشیمیایی برگهای بادام با کاربرد اوره با غلظت دو درصد اند ازه گیری شد. با افزایش سطوح ساکاروز غلظت آن در ساقه افزایش یافت. در حالی که با محلول پاشی اوره از میزان ساکاروز در ساقه و برگ کاسته شد و با افزایش اوره غلظت ازت به طور معنی داری در برگ و میوه بادام افزایش یافت. به نظر می رسد محلول پاشی ازت و ساکاروز توانسته است قسمتی از انرژی مورد نیاز برای مرحله بحرانی تشکیل میوه در زمانی که حداقل فتوسنتز و سطح سبز وجود دارد را فراهم نماید .

کلید واژه: بادام، ساکاروز، اوره، تشکیل میوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.