تغییرات ژنتیکی در میزان عملکرد دانه و صفات مرتبط با آن در ارقام جو (.Hordeum vulgare L) اصلاح شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات ژنتیکی در میزان عملکرد دانه و صفات مرتبط با آن در ارقام جو (.Hordeum vulgare L) اصلاح شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات ژنتیکی در میزان عملکرد دانه و صفات مرتبط با آن در ارقام جو (.Hordeum vulgare L) اصلاح شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات ژنتیکی در میزان عملکرد دانه و صفات مرتبط با آن در ارقام جو (.Hordeum vulgare L) اصلاح شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات ژنتیکی در میزان عملکرد دانه و صفات مرتبط با آن در ارقام جو (.Hordeum vulgare L) اصلاح شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۰

به منظور بررسی میزان بهبود ژنتیکی ارقام جو بومی و خارجی معرفی شده در ایران، ۱۰ رقم جو شش ردیفه که طی سال های ۱۳۷۷-۱۳۳۵ بیشترین سطح زیر کشت را داشته اند، در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با تکرار در سه منطقه باجگاه، کوشکک (در استان فارس) و بیرجند (استان خراسان جنوبی) موردارزیابی قرار گرفتند. در هر منطقه آبیاری به صورت مطلوب انجام گرفت. عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه، شاخص برداشت، تعداد سنبله در متر مربع، تعداد دانه در سنبله، وزن هزار دانه، تعداد روز تا گلدهی، تعداد روز تا رسیدگی فیزیولوژیک و میزان خوابیدگی اندازه گیری شد. تغییرات ژنتیکی صفات مختلف ارقام برحسب زمان نسبت به رقم شیرین (شاهد) اندازه گیری شد. ضرایب همبستگی پیرسون نیز محاسبه شد. ارتفاع ساقه اصلی با سال معرفی ارقام همبستگی منفی و بسیار معنی دار داشت و خوابیدگی ارقام در طی این سال ها کاهش نشان داد. بر اساس تجزیه رگرسیون خطی، میزان افزایش سالیانه عملکرد دانه در طی این دوران به میزان ۲۳.۷۵ کیلوگرم در هکتار بوده است. در طی این دوره شاخص برداشت صفت مهمی در افزایش عملکرد دانه بوده و افزایش عملکرد به علت افزایش شاخص برداشت بوده است. در مجموع تعداد دانه در متر مربع با افزایش عملکرد همبستگی مثبت و معنی دار داشت. ارقام جدید دارای دوره پر شدن دانه طولانی تری بودند. همبستگی بین عملکرد بیولوژیک و وزن هزار دانه با سال معرفی معنی دار نشد .

کلید واژه: تغییرات ژنتیکی، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، خوابیدگی، ارتفاع بوته، شاخص برداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.