مقاله امنیت غرب و تقلیل جایگاه نفتی خلیج فارس: سناریوهای آینده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امنیت غرب و تقلیل جایگاه نفتی خلیج فارس: سناریوهای آینده دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امنیت غرب و تقلیل جایگاه نفتی خلیج فارس: سناریوهای آینده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امنیت غرب و تقلیل جایگاه نفتی خلیج فارس: سناریوهای آینده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امنیت غرب و تقلیل جایگاه نفتی خلیج فارس: سناریوهای آینده :

مقاله امنیت غرب و تقلیل جایگاه نفتی خلیج فارس: سناریوهای آینده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مطالعات‌ اقتصاد انرژی‌ از صفحه ۲۱۳ تا ۲۳۷ منتشر شده است.
نام: امنیت غرب و تقلیل جایگاه نفتی خلیج فارس: سناریوهای آینده
این مقاله دارای ۲۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انرژی
مقاله خلیج فارس
مقاله قدرت
مقاله منطقه
مقاله تعادل ساختاری
مقاله فرصت ها و تهدیدها

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اقتصاد و سیاست (ثروت و قدرت)، دو رکن اساسی حیات اجتماعی هستند که چگونگی تولید و تنظیم آن ها می تواند ضامن خواسته های اساسی و حاصل سعادت یا تیره روزی انسان ها باشد. اما نفت با تولید ثروت و قدرت، پیوند اساسی دارد و لذا در قرن گذشته و چشم انداز آینده جایگاه بلندی دارد. در یک صد سال گذشته، ایران و خلیج فارس به تدریج موقعیتی بی سابقه در سازمان جهانی نفت به دست آوردند و بسیاری از فرازها و فرودهای سیاسی – اجتماعی کشورهای نفت خیز این حوزه ناشی از همین امر بوده و در آینده نیز هم چنان درگیر آن خواهند بود. بنابراین، نفت و گاز خلیج فارس در معادله ثروت و قدرت جهان وضعیتی ممتاز دارند. در چند دهه گذشته به دلیل بحران های شدید و مستمر در این حوزه (چه با فشار درون منطقه ای یا ناشی از علل فرامنطقه ای)، مصرف گنندگان بزرگ به ویژه آمریکا و غرب با دستاویزهای امنیت، نقش این حوزه را به حاشیه برده اند و لذا شاخص های نفتی چون سهم این حوزه از ذخایر، تولید و صادرات جهانی نامتناسب و نامتعادل است. اما روند افزایش تقاضا و مصرف به دلیل رشد جمعیت جهان و رشد اقتصادی، بازیگران بزرگ را ناچار می کند که در چند دهه آینده، بازگشتی دوباره به این حوزه داشته باشند و این رویکرد می تواند این منطقه را در جایگاهی متناسب با قابلیت ها و ظرفیت های انرژی خود قرار دهد، اما این اقبال به دلایل گوناگون می تواند فرصت ها و چالش هایی جدی ایجاد کند و در این رابطه چند سناریو محتمل است که در انتهای مقاله مورد اشاره قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.