تغییرات اسیدهای چرب سیست های فاقد پوسته آرتمیا اورمیانا در زمان نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات اسیدهای چرب سیست های فاقد پوسته آرتمیا اورمیانا در زمان نگهداری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات اسیدهای چرب سیست های فاقد پوسته آرتمیا اورمیانا در زمان نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات اسیدهای چرب سیست های فاقد پوسته آرتمیا اورمیانا در زمان نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات اسیدهای چرب سیست های فاقد پوسته آرتمیا اورمیانا در زمان نگهداری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۵

دریاچه ارومیه یکی از بزرگ ترین زیستگاه های آرتمیا در جهان می باشد. آرتمیا دارای اسیدهای چرب به خصوصEPA و DHAبوده که در آبزی پروری در تغذیه لارو ماهی ها و سخت پوستان دریایی برای مقاومت در برابر امراض و تولید رنگ دانه ضروری است. این مطالعه به منظور ارزیابی تغییرات اسیدهای چرب سیست های پوسته زدایی شده آرتمیا اورمیانا در اثر نگهداری طولانی مدت انجام یافته است. در این مطالعه مقداری سیست آرتمیای دریاچه ارومیه که دارای درصد تخم گشایی پایین بودند، پس از شستشو و خالص سازی، با استفاده از محلول های شیمیایی پوسته زدایی و پس از خشک کردن در قوطی های فلزی بسته بندی شدند. سیست های پوسته زدایی شده در دمای ۴ الی۱۰ درجه سانتی گراد به مدت ۹ ماه نگهداری و پروفیل اسیدهای چرب آن در ۵ فاصله زمانی اندازه گیری شد. بررسی آماری نتایج نشان داد که تغییرات مقدار اسیدهای چرب C18:1n9،C20:0 وC20:5n3(EPA) در مدت ۹ ماه نگهداری معنی دار بوده (P£۰.۰۵) و در مورد سایر اسیدهای چرب معنی دار نمی باشد (P>0.05).

کلید واژه: سیست فاقد پوسته، آرتمیا اورمیانا، اسید چرب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.