ارزیابی کارآیی مدل های آماری ارزش اطلاعاتی و تراکم سطح در پهنه بندی خطر زمین لغزش مناطق جنگلی (سری دو جنگل شصت کلاته گرگان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کارآیی مدل های آماری ارزش اطلاعاتی و تراکم سطح در پهنه بندی خطر زمین لغزش مناطق جنگلی (سری دو جنگل شصت کلاته گرگان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کارآیی مدل های آماری ارزش اطلاعاتی و تراکم سطح در پهنه بندی خطر زمین لغزش مناطق جنگلی (سری دو جنگل شصت کلاته گرگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کارآیی مدل های آماری ارزش اطلاعاتی و تراکم سطح در پهنه بندی خطر زمین لغزش مناطق جنگلی (سری دو جنگل شصت کلاته گرگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کارآیی مدل های آماری ارزش اطلاعاتی و تراکم سطح در پهنه بندی خطر زمین لغزش مناطق جنگلی (سری دو جنگل شصت کلاته گرگان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۳

شناسایی مناطق مستعد وقوع زمین لغزش از طریق پهنه بندی خطر، یکی از اقدامات موثر و ضروری در مدیریت خطر و بحران به ویژه در مناطق جنگلی جهت کاهش هزینه های احداث و نگهداری جاده هاست. هدف از این تحقیق ارزیابی کارآیی مدل های آماری ارزش اطلاعاتی و تراکم سطح در پهنه بندی خطر زمین لغزش در سری دو جنگل شصت کلاته گرگان می باشد. پس از بررسی های میدانی و مرور مطالعات در مناطق مشابه نقشه ۷ عامل ارتفاع از سطح دریا، درجه شیب، جهت شیب، بارندگی، زمین شناسی، فاصله از آبراهه ها و گسل ها در محیط GIS تهیه گردید. عامل کاربری اراضی به علت پوشش کامل جنگلی در تمام منطقه مورد مطالعه وارد مدل نگردید. نقشه زمین لغزش های موجود نیز از طریق عملیات میدانی و جنگل گردشی با استفاده از دستگاه موقعیت یاب جهانی (GPS) ثبت و در محیط GIS تهیه گردید. ۷ لایه اطلاعات آماده شده در محیط GIS با لایه اطلاعاتی پراکنش زمین لغزش ها تطابق داده شد. اطلاعات میزان زمین لغزش ها در هر یک از کلاسه ها و مساحت آنها به دست آمد. پس از تعیین نرخ هر یک از عوامل، پهنه بندی با استفاده از مدل های آنالیز آماری ارزش اطلاعاتی و تراکم سطح بر اساس مقادیر وزنی کمی شده در محیط GIS اجرا گردیدند. کارآیی این دو مدل بر اساس نتایج خروجی مدل ها و با استفاده از دو شاخص دانسیته نسبی (Dr) و جمع مطلوبیت (Qs) مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصل از شاخص Dr نشان داد که هر دو مدل در تشخیص کلاس های با خطر بالا نسبت به کلاس های با خطر پائین خوب عمل نموده اند. از بین دو مدل مورد آزمون بر اساس نتایج شاخص Qs، مدل ارزش اطلاعاتی باQs=1.039 نسبت به مدل تراکم سطح باQs=0.45 دارای مطلوبیت نسبی بهتری است.

کلید واژه: مناطق جنگلی، پهنه بندی زمین لغزش، مدل های آماری، تراکم سطح، ارزش اطلاعاتی، ارزیابی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.