بررسی خصوصیات سینتیکی پراکسیداز در عصاره برگ کلزا (Brassica napus var. okapi)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات سینتیکی پراکسیداز در عصاره برگ کلزا (Brassica napus var. okapi) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات سینتیکی پراکسیداز در عصاره برگ کلزا (Brassica napus var. okapi)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات سینتیکی پراکسیداز در عصاره برگ کلزا (Brassica napus var. okapi)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات سینتیکی پراکسیداز در عصاره برگ کلزا (Brassica napus var. okapi) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۷

پراکسیداز (EC 1.11.1.7) یکی از پروتئینهای آهن دار گیاهی است که کاربرد گسترده ای در تشخیصهای پزشکی و تجربیات آزمایشگاهی مختلف دارد، بهمین علت امروزه تلاش زیادی صورت می گیرد تا منابع جدیدی از بافتهای گیاهی با فعالیت پراکسیدازی مناسب معرفی گردد. کلزا (Brassica napus) گیاهی علفی و یکساله است که اساسا بخاطر ارزش دانه های روغنی آن کشت می شود و بدلیل نزدیکی به ترب کوهی، منبع تجاری پراکسیداز، می تواند در این رابطه از قابلیتهای لازم برخوردار باشد. در پژوهش حاضر از برگهای شماره ۵، ۶ و ۷ مرحله طوقه ای رقم پاییزه اکاپی عصاره گیری شد. سنجش فعالیت آنزیم و عوامل موثر بر سینتیک آنزیم در طول موج ۴۷۰ mm و دمای ۲۵ درجه سانتی گراد بررسی شد. نتایج حاصل نشان داد که حداکثر فعالیت آنزیم در دمای بهینه ۵۰ درجه سانتی گراد و pH بهینه ۶ می باشد. همچنین آنزیم در محدوده PH4.5-7.5 از پایداری بالایی برخوردار است و دماهای ۲۵-۵۵ سانتی گراد را تا ۳۰ دقیقه براحتی تحمل می کند بدون اینکه فعالیت آن تغییر قابل ملاحظه ای کند اما در دمای ۶۰-۷۰ سانتی گراد بسرعت غیرفعال می شود. بررسی تاثیر حضور نمکهای مختلف Na+, K+, Zn2+, Ba2+, Ca2+, Co2+, Ni2+ در غلظتهای ۰.۳-۰.۶ mM در مخلوط واکنش نشان داد که K+, Na+ و Zn2+ بر فعالیت آنزیم پراکسیداز برگ کلزا دارای اثر تحریک کننده، Co2+ و Ni2+ دارای اثر بازدارنده و دو یون Ca2+ و Ba2+ با هر غلظت اثرات متفاوتی را ایجاد می کنند. همچنین مقایسه تاثیر غلظتهای مختلف دو بازدارنده سدیم سیانید و سدیم آزاید نشان داد که سدیم سیانید اثر بازدارندگی قویتری بر پراکسیداز کلزا دارد. در حضور غلظت ۰.۰۰۲ میلی مولار سدیم سیانید، فعالیت آنزیم در مقایسه با نمونه شاهد به نصف می رسد.

کلید واژه: پراکسیداز، کلزا، خصوصیات آنزیم، دمای بهینه، pH بهینه، بازدارنده ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.