بررسی تندش، نفوذ و گسترش Alternaria alternate عامل بیماریهای لکه قهوه ای و پوسیدگی سیاه در برگ و میوه مرکبات شمال ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تندش، نفوذ و گسترش Alternaria alternate عامل بیماریهای لکه قهوه ای و پوسیدگی سیاه در برگ و میوه مرکبات شمال ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تندش، نفوذ و گسترش Alternaria alternate عامل بیماریهای لکه قهوه ای و پوسیدگی سیاه در برگ و میوه مرکبات شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تندش، نفوذ و گسترش Alternaria alternate عامل بیماریهای لکه قهوه ای و پوسیدگی سیاه در برگ و میوه مرکبات شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تندش، نفوذ و گسترش Alternaria alternate عامل بیماریهای لکه قهوه ای و پوسیدگی سیاه در برگ و میوه مرکبات شمال ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۲

قارچ Alternaria alternate یکی از عوامل بیماریزای مهم مرکبات در جهان می باشد. بیماری لکه قهوه ای (Brown spot) به ویژه روی برگ و میوه نارنگی پیچ و تانجلو و بیماری پوسیدگی سیاه (Black rot) مخصوصا در میوه پرتقال تامسون ناول از جمله بیماریهایی بوده که به وسیله قارچ آلترناریا ایجاد شده است. و در سالهای اخیر گسترش یافته و موجب بروز خسارت زیادی در مرکبات شمال ایران گردیده است. در این بررسی سرشاخه های سالم و بیمار اقدام مرکبات تانجلو مینولا و نارنگی پیچ، و میوه های سالم و آلوده پرتقال تامسون ناول در مراحل مختلف تکوین از باغهای شمال ایران جمع آوری و به آزمایشگاه منتقل شدند. نمونه ها به قطعات حدود ۲×۲ میلی متر برش داده شده، و با گلوتار آلدئید ۳ درصد در بافر فسفات تثبیت گردید. تثبیت تکمیلی با اسمیوم تتراکسید انجام شد. پس از آبگیری اولیه به کمک درجات رو به افزایش اتانول، نمونه ها با روش انجماد خشک کاملا آبگیری و با طلا پوشش داده شد، نمونه های آماده شده با میکروسکوپ الکترونی نگاره مورد بررسی قرار گرفت. مطالعات هیستوپاتولوژیکی نشان داد که مهمترین راه نفوذ قارچ در بافتهای میزبان روزنه های هوایی بوده است. هاگهای قارچ ایجاد لوله تندشی نموده و بدون تشکیل چنگک (appresorium) پس از رشد در سطح برگ خود را به روزنه های هوایی رسانده و وارد اطاقک زیر روزنه گردیدند. بعضی از انشعابات این ریسه ها نیز به درون بافت مزوفیل برگ نفوذ نموده، ترشحات ریسه، منجر به تخریب دیواره های سلولی و از هم گسیختگی بافتها و سلولها می گردد در حالی که ریسه های قارچی به درون کیسه های ترشحی برگها و پوست میوه مرکبات نفوذ نکرده بودند. بر این اساس احتمال دارد که محتوای کیسه های ترشحی برگها و مخصوصا پوست میوه مرکبات نقش بازدارنده در برابر نفوذ، گسترش و آلوده کنندگی ریسه های قارچ آلترناریا داشته باشد.

کلید واژه: میکروسکوپ الکترونی، آلترناریای مرکبات، لکه قهوه ای مرکبات، پوسیدگی سیاه تامسون ناول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.