جداسازی میکروارگانیسم های تبدیل کننده &#۹۴۶- پینن به &#۹۴۵- پینن از گیاه باریجه و صمغ آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
جداسازی میکروارگانیسم های تبدیل کننده &#۹۴۶- پینن به &#۹۴۵- پینن از گیاه باریجه و صمغ آن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد جداسازی میکروارگانیسم های تبدیل کننده &#۹۴۶- پینن به &#۹۴۵- پینن از گیاه باریجه و صمغ آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی میکروارگانیسم های تبدیل کننده &#۹۴۶- پینن به &#۹۴۵- پینن از گیاه باریجه و صمغ آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن جداسازی میکروارگانیسم های تبدیل کننده &#۹۴۶- پینن به &#۹۴۵- پینن از گیاه باریجه و صمغ آن :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران
تعداد صفحات :۱۶
در این پژوهش با استفاده از روشهای غربال سازی، میکروارگانیسمهایی از گیاه باریجه، خاکهای اطراف آن و صمغ باریجه که منبع با ارزشی از اترهای روغنی می باشند، جداسازی گردید. ۲۴ میکروارگانیسم (۱۵ قارچ، ۹ باکتری) از نمونه های ذکر شده جداسازی و توانایی تولید -a پینن از -b پینن میکروارگانیسم ها سنجش شد. محیط واکنش تجزیه و تبدیل بیولوژیکی شامل (یک گرم زیتوده، -b 100 ml پینن در ۱۰۰ ml بافر فسفات با pH6 بود که به مدت ۲۲ ساعت در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد با دور ۱۵۰ rpm همزده و محصولات حاصل از واکنش دگرگونی بیولوژیکی توسط –n هگزان استخراج و با دستگاه کروماتوگرافی گازی آنالیز شد. به این ترتیب یک جدایه باکتری که قادر به تبدیل -b پینن به -a پینن بود شناسایی گردید. آزمایشات بهینه سازی برای پارامترهای محیط کشت از جمله منبع کربن و نیتروژن انجام گرفت. بیشترین زیتوده میکروبی در حضور ۳۰g/l گلیسرین به میزان ۳۳.۵۹g/l و در حضور ۷g/l اوره به میزان ۴۰.۴۴g/l تولید شد. آزمایشات نشان داد که با بهینه سازی پارامترهای محیط کشت میزان تبدیل -b پینن به -a پینن افزایش یافت. بیشترین تولید -a پینن در حضور ۲۰ گرم بر لیتر گلیسرین به عنوان منبع کربن به میزان ۰.۱۳۳ درصد و در حضور ۷g/l اوره به میزان ۰.۲۰۵ درصد به عنوان منبع نیتروژن به دست آمد.
کلید واژه: اسانسهای طبیعی، گیاه باریجه، تجزیه و تبدیل بیولوژیکی، &#۹۴۶- پینن، &#۹۴۵- پینن
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.