مقاله مقایسه کارایی منعقد کننده های پلی آلومینیوم کلراید و آلوم در حذف فلوراید از آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه کارایی منعقد کننده های پلی آلومینیوم کلراید و آلوم در حذف فلوراید از آب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه کارایی منعقد کننده های پلی آلومینیوم کلراید و آلوم در حذف فلوراید از آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه کارایی منعقد کننده های پلی آلومینیوم کلراید و آلوم در حذف فلوراید از آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه کارایی منعقد کننده های پلی آلومینیوم کلراید و آلوم در حذف فلوراید از آب :

مقاله مقایسه کارایی منعقد کننده های پلی آلومینیوم کلراید و آلوم در حذف فلوراید از آب که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در سلامت کار ایران از صفحه ۵۲ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: مقایسه کارایی منعقد کننده های پلی آلومینیوم کلراید و آلوم در حذف فلوراید از آب
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فلوراید
مقاله انعقاد
مقاله آلوم
مقاله پلی آلومینیوم کلراید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: فلوراید به طور طبیعی و همچنین از طریق پساب صنایع مختلف به محیط زیست منتشر می شوند . فلوراید موجود در آب آشامیدنی با توجه به غلظت آن و میزان کل جذب شده می تواند مفید یا مضر باشد. به دلیل سهولت اجرا، دسترسی آسان به منعقد کننده های آلوم و پلی آلومینیم و ارزانی آنها، روش انعقاد به عنوان روش منتخب برای حذف فلوراید از آب مد نظر قرار گرفت. هدف از این مطالعه مقایسه کارایی منعقد کننده های پلی آلومینیوم کلراید تجاری و آلوم درحذف فلوراید از آب می باشد.
روش بررسی: آزمایشات در مقیاس آزمایشگاهی و به وسیله دستگاه جار انجام شد. متغیرهای این پژوهش شامل pH ، دزاژ منعقد کننده مصرفی و غلظت فلوراید در شرایط تعریف شده مورد بررسی قرار گرفتند.
یافته ها: نتایج آزمایشات نشان می دهد که pH بهینه حذف فلوراید برای هر دو منعقد کننده برابر ۴ بود. غلظت آلوم و پلی آلومینیم کلراید جهت حذف فلوراید به ترتیب ۲۴۰ و ۱۶۰ میلیگرم بر لیتر و بازده حذف برای هر دو منعقد کننده در pH و دزاژ منعقد کننده بهینه به ترتیب ۲/۸۴ و ۸۴ درصد بود.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج حاصل از این مطالعه می توان اظهار کرد که روش انعقاد روش مناسبی برای حذف فلوراید از آب می باشد و پلی آلومینیم تجاری در حذف فلوراید قابل رقابت با آلوم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.