شیوع میکروارگانیسم ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی آنها در کشت ادرار بیماران بیمارستان بوعلی سینای قزوین(۱۳۸۶)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع میکروارگانیسم ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی آنها در کشت ادرار بیماران بیمارستان بوعلی سینای قزوین(۱۳۸۶) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع میکروارگانیسم ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی آنها در کشت ادرار بیماران بیمارستان بوعلی سینای قزوین(۱۳۸۶)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع میکروارگانیسم ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی آنها در کشت ادرار بیماران بیمارستان بوعلی سینای قزوین(۱۳۸۶)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع میکروارگانیسم ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی آنها در کشت ادرار بیماران بیمارستان بوعلی سینای قزوین(۱۳۸۶) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تعداد صفحات :۶

زمینه: دانستن حساسیت آنتی بیوتیکی روش مناسبی در کاربرد صحیح آنتی بیوتیک ها در درمان تجربی است. هدف: مطالعه به منظور تعیین شیوع میکروارگانیسم های مسوول عفونت ادراری و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی آنها در بیمارستان بوعلی سینای قزوین انجام شد. مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی از مرداد تا مهر ماه ۱۳۸۶ با بررسی تمام کشت های مثبت ادراری بیماران بستری و سرپایی بیمارستان بوعلی سینای قزوین انجام شد. حساسیت آنتی بیوتیکی با روش انتشار از دیسک تعیین و داده ها با استفاده از آمار توصیفی ارایه شدند. یافته ها: از ۲۲۴ سوش جدا شده غیرتکراری، اشریشیاکولی با %۶۱.۲، سودوموناس %۱۰.۳، کلبسیلا %۸.۹ و استافیلوکوک کواگولاز منفی %۶.۳، شایع ترین ارگانیسم ها بودند. گونه های اشریشیاکوکی بیش ترین حساسیت را (%۷۲.۴) نسبت به نیتروفورانتوئین، و آمیکاسین (%۷۲)، نشان دادند. آمیکاسین با حساسیت %۵۰، کاراترین آنتی بیوتیک آزمون شده برای سودوموناس بود. نتیجه گیری: با توجه به یافته ها استفاده از نیتروفورانتوئین در درمان عفونت های ادراری سرپایی و بدون عارضه، مفید به نظر می رسد و آمیکاسین به عنوان موثر ترین دارو در موارد درمان تزریقی باقی می ماند.

کلید واژه: عفونت،ادرار، آنتی بیوتیک ها، حساسیت و ویژگی، نیتروفورانتوئین، آمیکاسین، بیماران بستری، بیماران سرپایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.