مقاله فلسفه ریزومی و پرستاری (۱): مبانی فلسفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فلسفه ریزومی و پرستاری (۱): مبانی فلسفی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فلسفه ریزومی و پرستاری (۱): مبانی فلسفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فلسفه ریزومی و پرستاری (۱): مبانی فلسفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فلسفه ریزومی و پرستاری (۱): مبانی فلسفی :

مقاله فلسفه ریزومی و پرستاری (۱): مبانی فلسفی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۹ در نشریه پرستاری ایران از صفحه ۴۲ تا ۴۹ منتشر شده است.
نام: فلسفه ریزومی و پرستاری (۱): مبانی فلسفی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فلسفه
مقاله ریزوم
مقاله دلوز
مقاله پرستاری
مقاله پساساختارگرایی
مقاله پارادیم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: فلسفه ژیل دلوز را می توان از مهم ترین و تاثیر گذارتر ین فلسفه های قرن بیستم نامید. هدف این مقاله بحث درباره فلسفه ریزومی در پرستاری است که در قالب دو مقاله ارایه می‌شود. در این شماره مبانی فلسفی این نظریه را نبیین و در شماره آینده به فلسفه ریزومی در پرستاری پرداخته خواهد شد.
روش بررسی: جستجوی رایانه‌ای در داده پایگاه های CINAHL, Proquest, PsychINFO, Social Sciences Index, Science Direct, Scopus, MEDLINE با کلید واژگان ریزومی و پرستاری در بین مقالات منتشره انجام شد. مضامین عمده، موارد توافق و عدم توافق بین متون مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: شاید کمتر فیلسوفی را بتوان در دوران معاصر به جامعیت و اصالت ژیل دلوز سراغ گرفت. اندیشمندی که همواره در سودای بازخوانی و بازنگری شالوده‌های فلسفه و آفرینش مفاهیم بدیع فلسفی بود.
نتیجه گیری کلی: اهمیت دلوز در حوزه اندیشه معاصر به چند دلیل است: نخست اینکه با بازخوانی دقیق آثار گذشتگان روش نوینی را پیش گرفت و دوم اینکه فلسفه را از بن بستی که در آن گرفتار آمده بود رهانید و افق های گسترده‌ای را فراروی فلسفه گشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.