بررسی اثر آماده سازی عاج با غلظتها و زمان کاربرد متفاوت EDTA بر استحکام باند ریز برشی دو نوع باندینگ سلف اچ توسط SEM


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آماده سازی عاج با غلظتها و زمان کاربرد متفاوت EDTA بر استحکام باند ریز برشی دو نوع باندینگ سلف اچ توسط SEM دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آماده سازی عاج با غلظتها و زمان کاربرد متفاوت EDTA بر استحکام باند ریز برشی دو نوع باندینگ سلف اچ توسط SEM  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آماده سازی عاج با غلظتها و زمان کاربرد متفاوت EDTA بر استحکام باند ریز برشی دو نوع باندینگ سلف اچ توسط SEM،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آماده سازی عاج با غلظتها و زمان کاربرد متفاوت EDTA بر استحکام باند ریز برشی دو نوع باندینگ سلف اچ توسط SEM :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: بهبود قدرت باند مواد چسبنده به عاج در سطحی عاری از میکروب یکی از اهداف Adhesive dentistry می باشد. هدف این مطالعه بررسی اثر Ethylene Diamine Tetraacetic Acid: EDTA با دو نوع غلظت ۱۵ و ۲۴ و دو زمان متفاوت سی و شصت ثانیه روی استحکام باندریز برشی دو نوع باندینگ سلف اچ به عاج و توسط Scanning Electron Microscope: SEM می باشد.روش بررسی: در این مطالعه تجربی آزمایشگاهی بااستفاده از پنجاه دندان پره مولر انسان، صد نمونه تهیه شد. نمونه ها بر اساس گروه باندینگ به دو گروه Clearfil SE Bond (گروه ۱) و Futurbond NR (گروه ۲) و بر اساس زمان و غلظت هر کدام به پنج زیر گروه تقسیم شدند:۱) گروه کنترل، ۲) گروهEDTA ، ۱۵% و سی ثانیه، ۳) گروهEDTA ، ۱۵% و شصت ثانیه، ۴) گروهEDTA ، ۲۴% و سی ثانیه، ۵)EDTA ، ۲۴% و شصت ثانیه. آماده سازی لازم روی نمونه ها انجام شد و بعد استوانه کامپوزیتی روی آنها قرار گرفت و بعد از پانصد سیکل ترموسایکلینگ آزمون Microshear bond strength انجام شد. سپس از ده دندان پره مولر دیگر، ده نمونه تهیه گردید و پس از دمینرالیزیشن در ۶N HCI به مدت سی ثانیه و دپروتئینیزیشن ۵/۲% Naocl به مدت ده دقیقه و خشک کردن در Desicator در زیر SEM مورفولوژی لایه هیبرید بررسی شد. یافته ها با استفاده از ۳way ANOVA و One way ANOVA و Tukey test آنالیز گردید.یافته ها: متوسط استحکام باند ریز برشی برحسب مگاپاسکال در گروه ۱: (باندینگ Clearfil SE Bond) زیر گروه ۳۱.۸۸±۱۳ :۱، زیر گروه ۲۸.۴±۱۳ :۲، زیر گروه ۲۹.۸±۹ :۳، زیر گروه ۲۹.۲±۱۱ :۴ و زیر گروه ۳۲.۷±۱۲ :۵ به دست آمد.در گروه ۲ (باندینگ (Futurbond NR: زیر گروه ۲۲.۶±۱۰ :۱، در زیر گروه ۲۸.۵±۹ :۲، در زیر گروه ۲۷.۳±۱۰ :۳، در زیر گروه ۳۲.۴±۱۵ :۴، زیر گروه ۳۱.۱±۱۴ :۵ به دست آمد.از لحاظ آماری اختلاف معنی داری بین زمان و غلظتهای مختلف EDTA و بین آماده سازی با EDTA قبل از باندینگ و همچنین بین دو نوع باندینگ پیدا نشد. Futurbond NR در SEM دارای رزین تگ های بیشتر و ضخیمتر و به صورت دسته ای نسبت به Clearfil بود و به نظر می رسید ضخامت لایه هیبرید در گروه آماده سازی با EDTA بیشتر بود.نتیجه گیری: آماده سازی با EDTA قبل از کاربرد این دو نوع سلف اچ تاثیری در بهبود باند ندارد و غلظت و زمان EDTA بی تاثیر است.

کلید واژه: EDTA، عامل باندینگ، سلف اچ، لایه اسمیر، استحکام باند ریز برشی، میکروسکوپ الکترونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.