مقایسه میزان ریزنشت فیشور سیلانت پس از قرارگیری روی دندان در شرایط آلودگی با بزاق و شرایط ایزوله در آزمایشگاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه میزان ریزنشت فیشور سیلانت پس از قرارگیری روی دندان در شرایط آلودگی با بزاق و شرایط ایزوله در آزمایشگاه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه میزان ریزنشت فیشور سیلانت پس از قرارگیری روی دندان در شرایط آلودگی با بزاق و شرایط ایزوله در آزمایشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میزان ریزنشت فیشور سیلانت پس از قرارگیری روی دندان در شرایط آلودگی با بزاق و شرایط ایزوله در آزمایشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه میزان ریزنشت فیشور سیلانت پس از قرارگیری روی دندان در شرایط آلودگی با بزاق و شرایط ایزوله در آزمایشگاه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: تحقیقات بالینی متعددی موفقیت فیشورسیلانت را در کاهش پوسیدگی شیارها نشان داده اند، با این وجود مهمترین علت شکست فیشورسیلانت آلودگی در حین درمان می باشد. هدف از این مطالعه ارزیابی ریزنشت فیشورسیلانت در شرایط ایزوله و آلودگی با بزاق پس از شستن با اسید می باشد.مواد و روش کار: در این مطالعه تجربی در سال ۱۳۸۶، ۷۶ دندان پرمولر سالم انسان از مراکز مختلف درمانی دندانپزشکی زاهدان جمع آوری شدند و در دو گروه ایزوله و آلوده به بزاق مورد مطالعه قرار گرفتند. در سطح باکال دندان ها یک شیار توسط فرز سرگرد ۱.۴ ایجاد شد. فیشورسیلانت در همه دندان ها قرار داده شد، سپس در گروه آزمایش ۵ ثانیه آلودگی با بزاق صورت گرفت. پس از ترموسیکلینگ (۵۵-۵ درجه و ۲۰۰۰ دور) و قرارگیری در محلول فوشین بازی ۰.۵ درصد به مدت ۲۴ ساعت برش با کولینگوال داده و با استریومیکروسکوپ میزان ریزنشت سیلانت آنها بررسی شد و نتایج با استفاده از آزمون مجذور کای و من یو ویتنی مورد تحلیل قرار گرفت و P<0.05 نیز معنی دار تلقی گردید.یافته ها: این مطالعه نشان داد بین نفوذ رنگ در سطح بینابینی (ریزنشت) در دو گروه ایزوله و غیر ایزوله تفاوت معنی داری وجود دارد (P=0.001). همچنین آزمون مجذور کای نشان داد که میزان ریزنشت در فیشورسیلانت در شرایط ایزوله و غیر ایزوله (آلودگی با بزاق پس از قرار دادن سیلانت بر روی دندان) تفاوت معنی داری با یکدیگر دارند (P=0.001) در گروه غیرایزوله در مواردی نیز سیلانت از روی دندان جدا شده بود (%۳۱.۵۹).نتیجه گیری: بر اساس نتایج مطالعه حاضر توصیه می شود که سیلانت گذاری دندان ها در محیطی کاملا ایزوله انجام گیرد و اگر آلودگی پس از قرارگیری سیلانت رخ داد، سیلانت گذاری مجددا انجام شود.

کلید واژه: فیشور سیلانت، آلودگی بزاق، ریزنشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.