بررسی تنوع ژنتیکی در بین اکوتیپ های یونجه (Medicago sativa) مناطق سردسیر ایران با استفاده از صفات مورفولوژیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع ژنتیکی در بین اکوتیپ های یونجه (Medicago sativa) مناطق سردسیر ایران با استفاده از صفات مورفولوژیکی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع ژنتیکی در بین اکوتیپ های یونجه (Medicago sativa) مناطق سردسیر ایران با استفاده از صفات مورفولوژیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع ژنتیکی در بین اکوتیپ های یونجه (Medicago sativa) مناطق سردسیر ایران با استفاده از صفات مورفولوژیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع ژنتیکی در بین اکوتیپ های یونجه (Medicago sativa) مناطق سردسیر ایران با استفاده از صفات مورفولوژیکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۲۴

این تحقیق بر روی ۱۲۱ اکوتیپ یونجه جمع آوری شده از مناطق سردسیری کشور در طی سال های ۸۰-۱۳۷۷، در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی نیشابور اجرا شد. تنوع موجود در بین صفات مورفولوژیکی اکوتیپ ها با استفاده از روش های چند متغیره مطالعه گردید. تجزیه به عامل ها، ۲۲ متغیر مورد بررسی را به شش عامل مشترک (با واریانس ۸۰.۴۵ درصد) کاهش داد. عامل ها زیر عنوان عامل طول دوره رویشی (۲۰.۱۳ درصد)، اجزای عملکرد علوفه (۱۶.۶۴ درصد)، عملکرد و اجزای عملکرد دانه (۱۴.۲۶ درصد)، کیفیت علوفه (۱۳ درصد)، طول دوره زایشی (۹.۲۴ درصد)، و عامل مربوط به باروری (۷.۱۸ درصد) نامگذاری شدند. تجزیه خوشه ای به روش واریانس مینیمم وارد (WARD)، اکوتیپ ها را در چهار گروه قرار داد. اکوتیپ های گروه دوم به علت داشتن مقادیر بالای ارتفاع بوته، وزن خشک ساقه، سرعت رشد مجدد و عملکرد علوفه تر و خشک ارزشمند هستند و می توان از آن ها برای انتقال صفات مذکور در برنامه های به نژادی استفاده کرد. ضمن اینکه از گروه سوم (اکوتیپ شماره ۹) نیز می توان، برای افزایش کیفیت علوفه (نسبت برگ به ساقه)، بهره گرفت. همچنین از اکوتیپ های گروه چهارم که مربوط به استان چهارمحال و بختیاری هستند، برای افزایش طول گل آذین و عملکرد دانه می توان استفاده کرد.

کلید واژه: اکوتیپ، یونجه، تنوع ژنتیکی، تجزیه به عامل ها، تجزیه خوشه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.