اثر سالیسیلیک اسید بر تحمل تنش یخ زدگی دان نهال های لیمو آب شیراز (.Citrus aurantifolia L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سالیسیلیک اسید بر تحمل تنش یخ زدگی دان نهال های لیمو آب شیراز (.Citrus aurantifolia L) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سالیسیلیک اسید بر تحمل تنش یخ زدگی دان نهال های لیمو آب شیراز (.Citrus aurantifolia L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سالیسیلیک اسید بر تحمل تنش یخ زدگی دان نهال های لیمو آب شیراز (.Citrus aurantifolia L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سالیسیلیک اسید بر تحمل تنش یخ زدگی دان نهال های لیمو آب شیراز (.Citrus aurantifolia L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران

تعداد صفحات :۱۸

لیموآب یکی از حساس ترین گونه های مرکبات در برابر یخبندان است. در این پژوهش به منظور بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید در افزایش تحمل به یخبندان، دان نهال های لیموآب در مرحله ۹-۷ برگی در دو نوبت صبح و عصر با محلول صفر (شاهد)، ۵/۰، ۱ و ۲ میلی مولار سالیسیلیک اسید به مدت سه روز در دمای ۱۰ درجه سانتی گراد محلول پاشی شدند. پس از تیمار سالیسیلیک اسید، دان نهال ها با دماهای ۲-، ۴-، ۶- و ۸- درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ ساعت رو به رو شدند. تغییرهای میزان کلروفیل، قندهای محلول، میزان نشت الکترولیت ها، پرولین و فلورسانس کلروفیل، به عنوان معیارهای ارزیابی یخ زدگی در دان نهال ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در اثر تنش یخ زدگی، میزان نشت الکترولیت ها افزایش و میزان کلروفیل، کارایی فتوشیمیایی (Fv/Fm) و سرعت انتقال الکترون(ETR) کاهش معنی داری یافت. در بین تیمارهای سالیسیلیک اسید، کاربرد غلظت ۵/۰ میلی مولار توانست به طور موثر میزان قندهای محلول را افزایش و میزان نشت الکترولیت ها را کاهش دهد و غلظت ۱ میلی مولار باعث افزایش معنی دار شاخص های Fv/Fm و ETR گردید. کاربرد سالیسیلیک اسید در افزایش میزان کلروفیل و پرولین معنی دار نشد. نتایج نشان داد که غلظت های ۵/۰ و ۱ میلی مولار سالیسیلیک اسید می تواند تحمل دان نهال های لیمو آب را دستکم تا ۲ درجه سانتی گراد به یخبندان افزایش دهد.

کلید واژه: تحمل یخ زدگی، تنش، سالیسیلیک اسید، لیمو آب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.