بررسی میزان خسارت و تغییرات سطوح پرولین در جوانه های گل چند رقم زردآلوی تجاری در مراحل مختلف فنولوژیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان خسارت و تغییرات سطوح پرولین در جوانه های گل چند رقم زردآلوی تجاری در مراحل مختلف فنولوژیکی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان خسارت و تغییرات سطوح پرولین در جوانه های گل چند رقم زردآلوی تجاری در مراحل مختلف فنولوژیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان خسارت و تغییرات سطوح پرولین در جوانه های گل چند رقم زردآلوی تجاری در مراحل مختلف فنولوژیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان خسارت و تغییرات سطوح پرولین در جوانه های گل چند رقم زردآلوی تجاری در مراحل مختلف فنولوژیکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران

تعداد صفحات :۱۳

درخت زردآلو به عنوان یک درخت زودگل و حساس به سرمازدگی شناخته شده است. بر این اساس در استان آذربایجان شرقی که یکی از مهمترین مناطق تولید زردآلو در کشور می باشد میزان مقاومت به سرمای چند رقم زردآلوی تجاری به نام های «نصیری»، «قرمز شاهرود»، «قربان مراغه»، «درشت ملایر» و «کانینو» مورد ارزیابی قرار گرفت. برای این منظور نمونه های آزمایشی در چهارسطح مختلف تیمار دمایی ۲+ ، ۰، ۲- و ۴- درجه سانتیگراد قرار گرفتند. ویژگی های مورد بررسی شامل میزان حساسیت و تفاوت پرچم، گلبرگ، کلاله، خامه و تخمدان به تیمارهای دمائی مورد ارزیابی مرفولوژیکی قرار گرفت. در مورد همه ارقام با پیشرفت مراحل فنولوژیکی و همچنین با کاهش دما میزان خسارت افزایش یافت. در میان ارقام مورد بررسی از نظر ویژگی های بررسی شده رقم «درشت ملایر» کمترین میزان خسارت و رقم «قربان مراغه» بیشترین میزان خسارت را نشان دادند. ارقام «نصیری»، «قرمزشاهرود» و «کانینو» از نظر میزان خسارت بین دو رقم یاد شده قرارگرفتند. همچنین میزان اسید آمینه پرولین نیز پس از اعمال تیمار سرمایی ارزیابی شد. نتایج نشان داد که در ارقام مورد بررسی بین افزایش میزان پرولین و مقاومت به سرما رابطه خطی وجود ندارد.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.