بررسی اثر پیش تیمار ۱MCP؛(۱-متیل سایکلوپروپن) در به تاخیر انداختن پیری گل بریدنی میخک (.Dianthus caryophyllus L) رقم «تمپو»


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پیش تیمار ۱MCP؛(۱-متیل سایکلوپروپن) در به تاخیر انداختن پیری گل بریدنی میخک (.Dianthus caryophyllus L) رقم «تمپو» دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پیش تیمار ۱MCP؛(۱-متیل سایکلوپروپن) در به تاخیر انداختن پیری گل بریدنی میخک (.Dianthus caryophyllus L) رقم «تمپو»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پیش تیمار ۱MCP؛(۱-متیل سایکلوپروپن) در به تاخیر انداختن پیری گل بریدنی میخک (.Dianthus caryophyllus L) رقم «تمپو»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پیش تیمار ۱MCP؛(۱-متیل سایکلوپروپن) در به تاخیر انداختن پیری گل بریدنی میخک (.Dianthus caryophyllus L) رقم «تمپو» :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران

تعداد صفحات :۱۰

برای بررسی اثر -۱)۱-MCPمتیل سایکلوپروپن) بر دوام پس از برداشت گل های بریدنی میخک رقم, «تمپو»، آزمایشی با غلظت های مختلف این ترکیب (۰، ۵۰ و ۱۰۰ نانو لیتر در لیتر) انجام شد. در این پژوهش افزون بر تعیین بهترین غلظت ۱-MCP، مطلوب ترین زمان اوج تولید اتیلن توسط گیاهان تیمار نشده و دیگر گیاهان مشخص شد. سه غلظت ۱-MCP در قالب طرح به طور کامل تصادفی در ۶ تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. در این آزمایش ۱۰۸ عدد گل بریدنی برای تعیین عمر گلجایی، تولید اتیلن و درصد ماده خشک در پایان عمر گلجایی مورد بررسی قرار گرفتند. تیمار گل ها و ارزیابی عمر پس از برداشت آن ها در اتاقی با دمای ۲۰±۲ درجه سانتی گراد، رطوبت نسبی ۶۰ تا ۷۰%، شدت نور ۱۵ تا ۲۰ میکرومول بر ثانیه بر متر مربع و طول روز ۱۲ ساعت انجام گرفت. تجزیه واریانس و مقایسه میانگین نتایج تیمارهای مختلف نشان داد که گیاهان شاهد در ساعت ششم به اوج تولید اتیلن رسیده و در تیمارهای۵۰ و ۱۰۰ نانولیتر در لیتر ۱-MCP در ساعت های ۱۲ و ۲۴ به اوج رسیدند. تفاوت تیمارها در این ویژگی ها در سطح ۱% معنی دار بود. در ضمن تیمار ۵۰ نانو لیتر در لیتر ۱-MCPبا ۳/۱۸% ماده خشک برترین تیمار بوده و در سطح ۵% برتری محسوسی نسبت به گیاهان شاهد داشت. همین تیمار با ۳/۱۶ روز برترین تیمار از نظر عمر گلجایی بوده و در سطح ۱% برتری محسوسی نسبت به سایر تیمارها نشان داد.

کلید واژه: عمر گلجایی، گل بریدنی، میخک، ۱MCP

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.