مقاله تحلیل کارآزمایی های بالینی متقاطع با درنظر گرفتن وضعیت تمکین بیماران بعنوان یک متغیر دو حالتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل کارآزمایی های بالینی متقاطع با درنظر گرفتن وضعیت تمکین بیماران بعنوان یک متغیر دو حالتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل کارآزمایی های بالینی متقاطع با درنظر گرفتن وضعیت تمکین بیماران بعنوان یک متغیر دو حالتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل کارآزمایی های بالینی متقاطع با درنظر گرفتن وضعیت تمکین بیماران بعنوان یک متغیر دو حالتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل کارآزمایی های بالینی متقاطع با درنظر گرفتن وضعیت تمکین بیماران بعنوان یک متغیر دو حالتی :

مقاله تحلیل کارآزمایی های بالینی متقاطع با درنظر گرفتن وضعیت تمکین بیماران بعنوان یک متغیر دو حالتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در دی ۱۳۸۸ در دانشور از صفحه ۵۵ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: تحلیل کارآزمایی های بالینی متقاطع با درنظر گرفتن وضعیت تمکین بیماران بعنوان یک متغیر دو حالتی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارآزمایی بالینی متقاطع
مقاله Intention-to-Treat؛ عدم تمکین
مقاله تحلیل مولفه های اصلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: یکی از توانمندترین مطالعات در بررسی اثرات دارویی، کارآزمایی های بالینی دو سوکور می باشد. عدول از پروتکل مطالعه تحلیل داده ها و نتایج را بسیار دشوار می کند. یکی از مشکلات رایج که در مراحل عملیاتی کارآزمایی های بالینی (خصوصا مطالعاتی که مداخله بصورت تجویز دارو است) رخ می دهد عدم مصرف دوز کامل دارو تا پایان مطالعه می باشد (non-compliance). محققان در تحلیل نتایج کارآزمایی های بالینی وقتی که عدم تمکین وجود دارد از تحلیل intention-to-treat (ITT) استقاده می کنند. که در صورت وجود عدم تمکین از سوی بیماران، برآوردهایی با دقت کمتر ارایه می کند. در این مطالعه اثر درمان را درمقایسه با دارونما در حضور عدم تمکین بیماران تعدیل خواهیم نمود.
مواد و روش ها: در این مقاله از داده های مطالعه مهدی برزی استفاده شده است که یک کارآزمایی بالینی متقاطع دوسوکور بوده که در آن ۴۲ بیمار مبتلا به استئوارتریت زانو شرکت داشته و اثر ضددردی و بهبود عملکرد بیماران را با استفاده از داروی گیاهی مذکور به مدت سه هفته در مقایسه با مصرف دارونما مورد بررسی قرار گرفته است. برای تعدیل اثر عدم تمکین بیماران سعی شده با استفاده از یک مدل آماری که نویسندگان آن را پیشنهاد نموده اند برآورد شرطی Intention-to-Treat محاسبه شود.
نتایج: از ۴۲ بیمار شرکت کننده در پژوهش حاضر سی نفر (۴/۷۱ درصد) زن بود. متغیرهای پیش زمینه ای مانند جنس، سن، تحصیلات، وزن و قد در شروع مطالعه در دو گروه درمانی مرهم مفاصل و پلاسیبو یکسان بود. نسبت عدم تمکین در دوره های اول و دوم مطالعه مهدی برزی به ترتیب برابر با ۷/۳۵ و ۸/۲۳ درصد بود که بر اساس آن ها تحلیل ITT تعدیل شد. خطای معیار و اماره نسبت درستنمایی براساس مدل پیشنهادی به مراتب کوکتر از مدل استاندارد بود.
نتیجه گیری: با به کار بردن مدل آماری پیشنهاد شده، تفاوت بین اثرات داروی مرهم مفاصل و دارونما مشهودتر می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.