مقاله ادراک از ساختار کلاس با پیشرفت تحصیلی ریاضی: نقش واسطه ای متغیرهای انگیزشی و شناختی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ادراک از ساختار کلاس با پیشرفت تحصیلی ریاضی: نقش واسطه ای متغیرهای انگیزشی و شناختی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ادراک از ساختار کلاس با پیشرفت تحصیلی ریاضی: نقش واسطه ای متغیرهای انگیزشی و شناختی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ادراک از ساختار کلاس با پیشرفت تحصیلی ریاضی: نقش واسطه ای متغیرهای انگیزشی و شناختی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ادراک از ساختار کلاس با پیشرفت تحصیلی ریاضی: نقش واسطه ای متغیرهای انگیزشی و شناختی :

مقاله ادراک از ساختار کلاس با پیشرفت تحصیلی ریاضی: نقش واسطه ای متغیرهای انگیزشی و شناختی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مطالعات روان شناختی از صفحه ۴۷ تا ۶۵ منتشر شده است.
نام: ادراک از ساختار کلاس با پیشرفت تحصیلی ریاضی: نقش واسطه ای متغیرهای انگیزشی و شناختی
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ادراک از ساختار کلاس
مقاله اهداف پیشرفت
مقاله راهبردهای خود نظم بخش و سودمندی ادراک شده
مقاله پیشرفت ریاضی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف پژوهش حاضر بررسی اثر واسطه ای متغیرهای انگیزشی (سودمندی ادراک شده، اهداف پیشرفت) و شناختی (راهبردهای خود نظم بخش) در رابطه بین ادراک از ساختار کلاس (وظایف انگیزشی، حمایت خود مختارانه و ارزشیابی تبحری) و پیشرفت ریاضی بوده است.
۴۰۰ دانش آموز پایه سوم رشته ریاضی – فیزیک (۲۰۰ دختر و ۲۰۰ پسر) دبیرستان های دولتی شهر اصفهان به شیوه تصادفی انتخاب شدند و به پرسشنامه هفت خرده مقیاس در برگیرنده (راهبردهای خود نظم بخش میلر و همکاران، ۱۹۹۶، ادراک از ساختار کلاس بلک برن، ۱۹۹۸، اهداف پیشرفت میدلتن و میگلی ۱۹۹۷ و سودمندی ادراک شده میلر و همکاران، ۱۹۹۶) پاسخ دادند. برای ارزیابی پیشرفت ریاضی از نمره نهایی درس ریاضی (حسابان) استفاده شد. روش تحلیل مسیر حاکی از برازش خوب مدل بود و نشان داد که:
متغیر مستقل وظایف انگیزشی با تاثیر بر متغیرهای میانجی اهداف تبحری، سودمندی ادراک شده و راهبردهای خود نظم بخش، بر پیشرفت ریاضی اثر غیر مستقیم معناداری دارد. متغیر حمایت خود مختارانه با واسطه اهداف تبحری و سود مندی ادراک شده ریاضی بر راهبردهای خود نظم بخش و پیشرفت ریاضی تاثیر غیر مستقیم دارد. ارزشیابی تبحری نیز بر اهداف تبحری، اهداف عملکردی و راهبردهای خود نظم بخش اثر مستقیم معنادار داشت و به واسطه اهداف تبحری و راهبردهای خود نظم بخش بر پیشرفت ریاضی اثر غیر مستقیم معنادار دارد.
نقش واسطه ای راهبردهای خود نظم بخش بین متغیرهای اهداف تبحری، سود مندی ادراک شده و پیشرفت ریاضی تایید شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.