میزان تغیرات شنوایی حسی-عصبی به دنبال برداشتن استخوان ماستوئید در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان خلیلی شیراز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان تغیرات شنوایی حسی-عصبی به دنبال برداشتن استخوان ماستوئید در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان خلیلی شیراز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان تغیرات شنوایی حسی-عصبی به دنبال برداشتن استخوان ماستوئید در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان خلیلی شیراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان تغیرات شنوایی حسی-عصبی به دنبال برداشتن استخوان ماستوئید در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان خلیلی شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان تغیرات شنوایی حسی-عصبی به دنبال برداشتن استخوان ماستوئید در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان خلیلی شیراز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: کاهش شنوایی حسی-عصبی به دنبال عمل جراحی ماستوئیدکتومی مورد مطالعات مختلف قرار گرفته و نتایج متفاوتی گزارش شده است. در حین عمل جراحی ماستوئیدکتومی، اتیولوژی های متفاوتی می توانند سیستم شنوایی را تحت تاثیر قرار دهند. هدف این مطالعه بررسی میزان تغییرات شنوایی حسی-عصبی به دنبال برداشتن استخوان ماستوئید و رابطه بین مدت زمان دریل کردن با میزان تغییرات احتمالی در شنوایی بوده است.مواد و روش ها: در این مطالعه طولی که در بیمارستان خلیلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام گرفته است تعداد ۳۰ بیمار مبتلا به عفونت مزمن گوش مورد مطالعه قرار گرفتند. ادیومتری قبل از عمل و دو ماه بعد از عمل به وسیله ادیومتری معمولی از ۲۵۰ هرتز تا ۸ کیلوهرتز انجام گردید و هر گونه کاهش شنوایی دایمی قابل توجه به دنبال عمل ماستوئیدکتومی بررسی شد. نتایج با آزمون t زوجی و ضریب همبستگی پیرسون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: مدت زمان متوسط دریل کردن ۷۷/۸ ± ۶/۴۶ دقیقه بود که در فرکانس های ۲۵۰ هرتز تا ۸ کیلوهرتز پس از دو ماه هیچ گونه تغییر مهمی مشاهده نگردید. رابطه‌ بین مدت زمان دریل کردن و تغییر آستانه شنوایی در ۴ کیلوهرتز در گوش مورد عمل جراحی معنی دار بود (۰۲۲/۰=p) اما این رابطه در گوش مقابل دیده نشد.نتیجه‌گیری : دو ماه پس از عمل جراحی هیچ گونه تغییر دایمی در فرکانس های شنوایی مشاهده نگردید بنابراین در صورت تغییر دایم شنوایی بایستی به موارد دیگر توجه بیشتری داشت.

کلید واژه: ماستوئیدکتومی، ترومای صوتی، کاهش شنوایی حسی-عصبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.