مقایسه اثربخشی عصاره های هیدروالکلی گیاهان آویشن شیرازی، بومادران، حنا و سیر بر ضایعات جلدی ناشی از لیشمانیا ماژور در مدل حیوانی (Balb/c)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثربخشی عصاره های هیدروالکلی گیاهان آویشن شیرازی، بومادران، حنا و سیر بر ضایعات جلدی ناشی از لیشمانیا ماژور در مدل حیوانی (Balb/c) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثربخشی عصاره های هیدروالکلی گیاهان آویشن شیرازی، بومادران، حنا و سیر بر ضایعات جلدی ناشی از لیشمانیا ماژور در مدل حیوانی (Balb/c)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثربخشی عصاره های هیدروالکلی گیاهان آویشن شیرازی، بومادران، حنا و سیر بر ضایعات جلدی ناشی از لیشمانیا ماژور در مدل حیوانی (Balb/c)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثربخشی عصاره های هیدروالکلی گیاهان آویشن شیرازی، بومادران، حنا و سیر بر ضایعات جلدی ناشی از لیشمانیا ماژور در مدل حیوانی (Balb/c) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: سالک در مقایسه با سایر بیماری ها چندان مشکل آفرین نبوده و اغلب ضایعات آن خود به خود بهبود می یابد. به دلایل متعددی مانند طولانی بودن دوره زخم و درمان آن، نازیبا بودن جوشگاه به جامانده، عفونت های ثانویه در محل زخم، ارایه روش درمانی قابل تحمل، در دسترس و کم هزینه همراه با کمترین عوارض جانبی ضروری به نظر می رسد. با توجه به مطالعات مختلف در منابع علم پزشکی و داروشناسی گذشته و بررسی و مطالعه در جدیدترین منابع در زمینه مواد متشکله و خواص درمانی گیاهان، مجموعه ای از مشتقات گیاهی شاملAlkaloid ، Quinones، Iridoids، Terpenes و Indoleanalogues گزارش شده است. بسیاری از این مواد در گیاهان آویشن شیرازی، حنا، سیر و بومادران وجود دارد.هدف: دسترسی به فرمولاسیون دارویی فاقد مواد شیمیایی مضر و بدون عوارض جانبی و موثر.روش بررسی: پس از تلقیح انگل در قاعده دم موش ها (به تعداد ۷ سر) و طی ۳ هفته در محل تلقیح زخمی ایجاد شد. سپس حیوانات به ۹ گروه تقسیم شد. عصاره های هیدروالکلی با استفاده از روش ماسراسیون تهیه شدند، حلال عصاره های نامبرده الکل اتیلیک می باشد. در این بررسی ۴ عصاره هیدروالکلی استفاده شد. ابتدا لوسیون را روی زخم گذاشته و این کار ۲ مرتبه (صبح و عصر) صورت گرفت. کنترل روند بالینی عفو نت به صورت هفتگی طی ۶ هفته پس از بروز زخم ها از طریق اندازه گیری زخم در قاعده دم موش توسط کولیس ورنیه و با تعیین اندازه زخم اعلام شده و از روش Anova وPaired t test جهت تجزیه و تحلیل آماری و از آزمون Schefeh جهت مقایسه بین میانگین ها استفاده شد.نتایج: نتایج حاصل از بررسی نشان می دهد که با استفاده از آزمون آماری Paired t test اختلاف معنی داری بین میانگین قطر زخم ها قبل و پس از درمان در گروه شاهد، بومادران و آویشن مشاهده شد (p<0.05) این آزمون اختلاف معنی داری را بین میانگین قطر زخم ها پس از درمان گروه های تحت درمان با عصاره های گیاهی دیگر و گروه های سه گانه شاهد نشان نداد. با استفاده از آزمون آماری (Paired t test) اختلاف معنی داری را بین میانگین قطر زخم ها پس از درمان بین گروه تحت درمان با عصاره های گیاهی و گروه تحت درمان با گلوکانتیم نشان نداد (p<0.05).نتیجه گیری: با توجه به این که عصاره هیدروالکلی آویشن و بومادران در التیام زخم سالک تاثیر خوبی داشته اند، پیشنهاد می شود که این مطالعه با عصاره هیدروالکلی گیاهان آویشن و بومادران در پایه ژل یا پماد و در مراحل ابتدایی ظهور ضایعه در موش های بالب سی تکرار شود.

کلید واژه: لیشمانیوز جلدی، Balb/c، آویشن شیرازی، بومادران، حنا، سیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.