بررسی اثر عصاره الکلی گیاه رازک (Humulus lupulus) بر تعدادی باکتری های گرم منفی و باکتری های گرم مثبت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره الکلی گیاه رازک (Humulus lupulus) بر تعدادی باکتری های گرم منفی و باکتری های گرم مثبت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره الکلی گیاه رازک (Humulus lupulus) بر تعدادی باکتری های گرم منفی و باکتری های گرم مثبت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره الکلی گیاه رازک (Humulus lupulus) بر تعدادی باکتری های گرم منفی و باکتری های گرم مثبت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره الکلی گیاه رازک (Humulus lupulus) بر تعدادی باکتری های گرم منفی و باکتری های گرم مثبت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۸

مقدمه: از جمله معضلات شایع در دنیای پزشکی، مساله مقاومت باکتری ها در برابر آنتی بیوتیک ها بوده، بنابراین یافتن ترکیبات ضد میکربی جدید با کم ترین اثرات جانبی امری لازم و ضروری می باشد. با توجه به وجود ترکیبات بیولوژیکی فعال در گیاه رازک Humulus lupulus و استفاده هایی که از این گیاه در طب سنتی به عمل می آمد، به نظر می رسد که این گیاه دارای قابلیت ضد باکتریایی قابل ملاحظه ای باشد.هدف: هدف از این مطالعه، بررسی اثر ضد باکتری عصاره الکلی گل این گیاه بر روی چهار سویه مرجع از استافیلوکوکوس اورئوس (PTCC1112)، اشریشیا کلی (PTCC1276)، سودوموناس آئروژینوزا (PTCC1430)، باسیلوس سوبتیلیس (PTCC1023)، می باشد.روش بررسی: این مطالعه به صورت in vitro طراحی شد و اتانل ۹۶ درجه به عنوان حلال در عصاره گیری پودر گیاه رازک استفاده شد. خاصیت ضدباکتری عصاره الکلی این گیاه ابتدا به روش چاهک پلیت در محیط مولرهینتون آگار بررسی شد و حداقل غلظت مهار کننده و حداقل غلظت کشنده با استفاده از درصد غلظت های مختلف عصاره تعیین شد. پایداری خاصیت ضدباکتری عصاره نیز مورد بررسی قرار گرفت.نتایج: غلظت های معینی از این عصاره دارای اثر ضدمیکروبی قابل توجهی روی باکتری ها بودند. تاثیر عصاره ها با کم شدن غلظت آن ها کم می شود. عصاره رازک در تمامی غلظت ها به خصوص غلظت ۱۰۰۰ و ۵۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر به طور معنی داری اثر مهاری روی رشد باکتری های گرم مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سوبتیلیس) داشتند که در این میان غلظت ۱۲۵ میلی گرم بر میلی لیتر در مورد باکتری باسیلوس سوبتیلیس و غلظت ۵/۶۲ میلی گرم بر میلی لیتر در مورد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس دارای هر دو اثر مهاری و کشندگی بود.نتیجه گیری: علی رغم تاثیر برخی از غلظت های عصاره الکلی این گیاه بر باکتری ها، برای معرفی آن به عنوان جایگزین داروهای ضدمیکروبی، به بررسی های وسیع تری نیاز است.

کلید واژه: عصاره الکلی، رازک، استافیلوکوکوس اورئوس، آنتی باکتریال

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.