مقاله منوکسید کربن بازدمی دانش آموزان تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله منوکسید کربن بازدمی دانش آموزان تهران دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله منوکسید کربن بازدمی دانش آموزان تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله منوکسید کربن بازدمی دانش آموزان تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله منوکسید کربن بازدمی دانش آموزان تهران :

مقاله منوکسید کربن بازدمی دانش آموزان تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در سلامت کار ایران از صفحه ۶۱ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: منوکسید کربن بازدمی دانش آموزان تهران
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله منوکسیدکربن بازدمی
مقاله وسائل گرمایشی
مقاله کودکان
مقاله دانش آموزان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: مسمومیت با منوکسیدکربن علت عمده مرگ در اثر استنشاق گاز است. هدف از انجام این مطالعه بررسی میزان منوکسیدکربن بازدمی دانش آموزان و تخمین میزان مواجهه آنان با گاز منوکسیدکربن در محیط منزل بود.
روش بررسی: این مطالعه به صورت مقطعی در زمستان سال ۱۳۸۶ انجام گرفت و میزان منوکسیدکربن بازدمی ۱۸۴ دانش آموز مقطع راهنمایی منطقه ۳ شهرداری تهران توسط دستگاه آشکارساز منوکسیدکربن بازدمی اندازه گیری شد. اطلاعات در خصوص نوع وسیله گرمایشی مورد استفاده در منزل، مصرف سیگار توسط خود فرد و اطرافیان و تجربه علایم مسمومیت با منوکسیدکربن، توسط پرسشنامه ای جمع آوری شد.
یافته ها: تعداد کل دانش آموزان ۱۸۴ نفر شامل ۷۹(۹۳/۴۲%) پسر و ۱۰۵(۰۶/۵۷%) دختر بود. از این تعداد دانش آموزان ۱۵۰ نفر(۵۲/۸۱%) میزان منوکسیدکربن بازدمی ppm 6-0،۲۳ نفر(۵۰/۱۲%) منوکسیدکربن بازدمی ppm 10-7 و ۱۰ نفر(۴۳/۵%) منوکسیدکربن بازدمی در حد ppm 20-11 و ۱ نفر(۵۴/۰%) منوکسیدکربن بازدمی بالای ppm 20 داشتند. تفاوت در علایم بالینی ابراز شده در گروه های مختلف از نظر آماری معنی دار نبود. در مجموع ۳۱ نفر(۶۷/۱۸%) از دانش آموزان غیر سیگاری مورد مطالعه سطوح منوکسیدکربن بازدمی بیش از حد طبیعی ppm 3-1 داشتند.
نتیجه گیری: نتایج به دست آمده نمایانگر مواجهه کودکان با منابع محیطی مولد منوکسیدکربن است. تعداد ۱۱ نفر از کل دانش آموزان (۹۷/۵%) میزان منوکسیدکربن بازدمی مساوی یا بالاتر از ppm 11 یعنی در سطحی بیش از سطح مجاز ppm 9 داشتند. لازم است در خصوص منابع مواجهه با گاز منوکسیدکربن در محیط زندگی کودکان بررسی و دقت بیشتری صورت گرفته و با هوشیاری بیشتر بتوانیم از بروز موارد مسمومیت و احیانا مرگ و میر ناخواسته در کودکان بکاهیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.