ارزیابی مقاومت ژنوتیپ هایی از درخت به (.Cydonia oblonga Mill) نسبت به بیماری آتشک. II. مقاومت ژنوتیپ ها نسبت به بیماری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مقاومت ژنوتیپ هایی از درخت به (.Cydonia oblonga Mill) نسبت به بیماری آتشک. II. مقاومت ژنوتیپ ها نسبت به بیماری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مقاومت ژنوتیپ هایی از درخت به (.Cydonia oblonga Mill) نسبت به بیماری آتشک. II. مقاومت ژنوتیپ ها نسبت به بیماری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مقاومت ژنوتیپ هایی از درخت به (.Cydonia oblonga Mill) نسبت به بیماری آتشک. II. مقاومت ژنوتیپ ها نسبت به بیماری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مقاومت ژنوتیپ هایی از درخت به (.Cydonia oblonga Mill) نسبت به بیماری آتشک. II. مقاومت ژنوتیپ ها نسبت به بیماری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :۱۷

بیماری آتشک (Erwinia amylovora (Burr.) Winslow et al.) یکی از بیماری های مهم و مخرب درختان میوه دانه دار در ایران است و درخت به (Cydonia oblonga Mill.) بیش از سایر میزبان ها از این بیماری آسیب می بیند. طی یک دهه گذشته مقاومت تعدادی از ژرم پلاسم بومی و وارداتی سیب و گلابی موجود در کشور نسبت به بیماری آتشک در شرایط گلخانه ای و باغی مورد ارزیابی قرار گرفته است، بنابراین ارزیابی ژرم پلاسم درخت به با توجه به شدت خسارت بیماری و تنوع ژنتیکی این گونه در کشور از ضروریات است. به این منظور، پس از جداسازی و ارزیابی اولیه جدایه های مختلف باکتری عامل بیماری آتشک، در طی یک برنامه سه ساله (۱۳۸۳-۸۶)، سیزده ژنوتیپ به شناسایی شده در منطقه مرکزی کشور همراه با به رقم اصفهان (کد (KVD3 به عنوان شاهد، روی پایه های بذری تکثیر و در شرایط گلخانه ای با مخلوطی از سه جدایه K2، Z1 و Z2 از نظر مقاومت به بیماری مورد ارزیابی قرار گرفتند. ارزیابی مقاومت بر اساس سرعت پیشرفت نکروز در فواصل ۴، ۸، ۱۷ و ۲۲ روز پس از آلوده سازی با باکتری، و شاخص حساسیت واریته ای (I.V.S.) در سرشاخه تعیین شد. در بین مواد گیاهی مورد ارزیابی، به رقم اصفهان با حدود %۵۰ و ژنوتیپ SHA1 با بیش از %۹۰ پیشرفت نهایی نکروز به ترتیب کمترین و بیشترین حساسیت را نسبت به بیماری داشتند. ارزیابی همبستگی صفات مختلف رویشی با تحمل به بیماری بیانگر بالاترین همبستگی بین رشد رویشی جوانه های جانبی با حساسیت به آتشک خصوصا در مرحله ابتدایی استقرار بیماری (۴ تا ۸ روز اولیه) در سرشاخه ها بود.

کلید واژه: به، (.Cydonia oblonga Mill)، ژنوتیپ، آتشک، مقاومت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.