اثر تداخل سورگوم (.Sorghum bicolor L) بر رشد و عملکرد دانه سویا (.Glycine max L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تداخل سورگوم (.Sorghum bicolor L) بر رشد و عملکرد دانه سویا (.Glycine max L) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تداخل سورگوم (.Sorghum bicolor L) بر رشد و عملکرد دانه سویا (.Glycine max L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تداخل سورگوم (.Sorghum bicolor L) بر رشد و عملکرد دانه سویا (.Glycine max L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تداخل سورگوم (.Sorghum bicolor L) بر رشد و عملکرد دانه سویا (.Glycine max L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۲۲

به منظور ارزیابی تاثیر تداخل سورگوم بر روی پارامترهای رشد و عملکرد دانه سویا، آزمایش مزرعه ای در سالهای ۱۳۸۱ و ۱۳۸۲ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار به روش سری های افزایشی پیاده شد. فاکتور اول شامل تراکم سویا در سطوح ۲۰، ۳۰، ۴۰ و ۵۰ بوته در مترمربع و فاکتور دوم شامل تراکم سورگوم در سطوح ۰، ۴، ۸ و ۱۲ بوته در مترمربع بود. نتایج تجزیه رشد نشان داد که حداکثر تولید ماده خشک و سرعت رشد محصول و عملکرد دانه در کشت های خالص تراکم های مختلف سویا مشاهده شد. در بین کشتهای خالص، بیشترین و کمترین تجمع ماده خشک، سرعت رشد محصول و عملکرد دانه در تراکمهای ۵۰ و ۲۰ بوته در مترمربع سویا بدست آمد. در کشت های مخلوط نیز با افزایش تراکم سورگوم از میزان این شاخصها کاسته شد. سرعت این کاهش در تراکم چهار بوته در مترمربع سورگوم بالاتر از سایر تراکم های آن بود. بنابراین مشخص گردید که با افزایش سورگوم از تجمع ماده خشک، سرعت رشد محصول و عملکرد دانه کاسته می شود و میزان این کاهش عمدتا وابسته به تراکم سورگوم است، هر چند تا حدودی به تراکم سویا نیز بستگی دارد.

کلید واژه: سورگوم، سویا، سرعت رشد محصول، سرعت رشد نسبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.