وضعیت تن سنجی و برخی عوامل غذایی مرتبط با آن در دختران نوجوان دبیرستانی شهر لاهیجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 وضعیت تن سنجی و برخی عوامل غذایی مرتبط با آن در دختران نوجوان دبیرستانی شهر لاهیجان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد وضعیت تن سنجی و برخی عوامل غذایی مرتبط با آن در دختران نوجوان دبیرستانی شهر لاهیجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی وضعیت تن سنجی و برخی عوامل غذایی مرتبط با آن در دختران نوجوان دبیرستانی شهر لاهیجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن وضعیت تن سنجی و برخی عوامل غذایی مرتبط با آن در دختران نوجوان دبیرستانی شهر لاهیجان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: نوجوانی مرحله مهمی از رشد و تکامل به شمار می رود و تغذیه نامناسب در این دوران، احتمال بروز چاقی، تاخیر در بلوغ جنسی، افزایش فشارخون و استئوپروز را در سال های بعدی زندگی افزایش می دهد. مطالعه حاضر به منظور تعیین شیوع کم وزنی، اضافه وزن و چاقی و برخی عوامل غذایی مرتبط با آنها در دختران نوجوان دبیرستانی شهر لاهیجان انجام شد.مواد و روش ها: در این بررسی توصیفی – تحلیلی، ۴۰۰ دختر دبیرستانی به تفکیک مقطع تحصیلی با روش نمونه گیری طبقه ای و به طور تصادفی از ۱۲ مدرسه انتخاب شدند. پرسشنامه های دموگرافیک، ۲۴ ساعته یادآمد خوراک یک روزه، عادت های غذایی و بسامد مصرف مواد غذایی برای همه نمونه ها تکمیل شد. وزن و قد دانش آموزان اندازه گیری و BMI آنها محاسبه شد. در این مطالعه BMI بیشتر یا مساوی صدک های ۸۵ و ۹۵ استاندارد WHO برای سن و جنس به ترتیب به عنوان اضافه وزن و چاقی در نظر گرفته شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار آماری SPSS و آزمون های آنالیز واریانس یک طرفه، مجذور خی و ضریب همبستگی پیرسون استفاده شد.یافته ها: میزان کم وزنی، اضافه وزن و چاقی در دختران نوجوان در این مطالعه به ترتیب ۴.۷%، ۱۴.۸% و ۵.۳% بود. میانگین میزان دریافت انرژی، کربوهیدرات و چربی در دانش آموزان دارای اضافه وزن و چاق در مقایسه با نمونه های کم وزن و طبیعی به طور معنی داری بیشتر بود (P<0.0001). بین BMI و دفعه های مصرف غذای سرخ شده (P<0.0001 و r=0.24) و غذای آماده (P<0.0001 و r=0.19) در هفته همبستگی مثبت و معنی داری مشاهده شد.نتیجه گیری: دریافت بالای انرژی، چربی و کربوهیدرات و نیز مصرف غذاهای سرخ شده و آماده از عوامل غذایی مرتبط با BMI دختران دبیرستانی شهر لاهیجان بودند. بر این اساس، لزوم توجه به این گروه سنی و برنامه ریزی در جهت بهبود وضع تغذیه و تصحیح عادات غذایی آنها توصیه می شود.

کلید واژه: دختران نوجوان، نمایه توده بدن، دریافت غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.