تجزیه پایداری عملکرد ژنوتیپ های جو (.Hordeum vulgare L) با استفاده از الگوی تجزیه اثرات اصلی جمع پذیر و اثرات متقابل ضرب پذیر (AMMI)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه پایداری عملکرد ژنوتیپ های جو (.Hordeum vulgare L) با استفاده از الگوی تجزیه اثرات اصلی جمع پذیر و اثرات متقابل ضرب پذیر (AMMI) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه پایداری عملکرد ژنوتیپ های جو (.Hordeum vulgare L) با استفاده از الگوی تجزیه اثرات اصلی جمع پذیر و اثرات متقابل ضرب پذیر (AMMI)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه پایداری عملکرد ژنوتیپ های جو (.Hordeum vulgare L) با استفاده از الگوی تجزیه اثرات اصلی جمع پذیر و اثرات متقابل ضرب پذیر (AMMI)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه پایداری عملکرد ژنوتیپ های جو (.Hordeum vulgare L) با استفاده از الگوی تجزیه اثرات اصلی جمع پذیر و اثرات متقابل ضرب پذیر (AMMI) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۷

وجود اثر متقابل ژنوتیپ در محیط،‌ از مشکلات عمده ارزیابی و معرفی ژنوتیپ های برتر می باشد. به منظور شناسایی و معرفی ارقام پرمحصول و در عین حال پایدار و سازگار به شرایط محیطی مناطق معتدل کشور، ‌آزمایش بررسی سازگاری و پایداری عملکرد ۲۰ لاین امیدبخش جو برای مناطق معتدل کشور در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در ۹ ایستگاه تحقیقاتی طی سال های ۸۰-۸۱ و ۸۱-۸۲ انجام و عملکرد دانه اندازه گیری شد. تجزیه واریانس عملکرد نشان داد که اثر ژنوتیپ، محیط و اثر متقابل ژنوتیپ × محیط معنی دار بود. جهت تفسیر اثر متقابل از روش AMMI استفاده شد. با استفاده از روش چند متغیره AMMI، پنج مولفه اصلی اثر متقابل در سطح احتمال %۱ معنی دار شد که %۷۴.۶۸ از میانگین مربعات اثر متقابل را توجیه کردند. ژنوتیپ های شماره ۱۶ (L.B1/Cergel//Alger-Ceres 5/3/Glorea”s”) و شماره ۱۷ (L.131/Cerbel//Alger-Ceres/Kavir) از لحاظ IPC1 و IPC2،‌ کمترین مقادیر را دارا بودند و به عنوان پایدارترین ژنوتیپ ها تشخیص داده شدند. نمایش دو بعدی ژنوتیپ ها بر اساس پارامترهای تجزیه AMMI بهمراه میانگین عملکرد ژنوتیپ ها نشان داد که ژنوتیپ شماره ۹ (LB.Iran/Una8271//Gloria”s”/Come”s”-11M/3/Kavri) و ژنوتیپ شماره ۱۶ ژنوتیپ های مطلوب برای استفاده در برنامه های به نژادی می باشند.

کلید واژه: اثر متقابل ژنوتیپ × محیط،‌ تجزیه AMMI، جو،‌ عملکرد دانه‌، پایداری عملکرد، مناطق معتدل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.