مقاله بررسی بازدارندگی خوردگی ترکیبات دارای گروه مرکاپتو جهت فولاد نرم در محلول اسید کلریدریک ۱ مولار طی زمان غوطه وری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بازدارندگی خوردگی ترکیبات دارای گروه مرکاپتو جهت فولاد نرم در محلول اسید کلریدریک ۱ مولار طی زمان غوطه وری دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بازدارندگی خوردگی ترکیبات دارای گروه مرکاپتو جهت فولاد نرم در محلول اسید کلریدریک ۱ مولار طی زمان غوطه وری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بازدارندگی خوردگی ترکیبات دارای گروه مرکاپتو جهت فولاد نرم در محلول اسید کلریدریک ۱ مولار طی زمان غوطه وری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بازدارندگی خوردگی ترکیبات دارای گروه مرکاپتو جهت فولاد نرم در محلول اسید کلریدریک ۱ مولار طی زمان غوطه وری :

مقاله بررسی بازدارندگی خوردگی ترکیبات دارای گروه مرکاپتو جهت فولاد نرم در محلول اسید کلریدریک ۱ مولار طی زمان غوطه وری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در علوم و فناوری رنگ از صفحه ۶۵ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: بررسی بازدارندگی خوردگی ترکیبات دارای گروه مرکاپتو جهت فولاد نرم در محلول اسید کلریدریک ۱ مولار طی زمان غوطه وری
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بازدارنده خوردگی
مقاله طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی
مقاله اسیدکلریدریک
مقاله فولاد نرم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اثر بازدارندگی خوردگی ترکیبات ۲- مرکاپتو بنز ایمیدازول (MBI) و ۲- مرکاپتو بنز اوکسازول (MBO)بر روی فولاد نرم در محیط اسیدکلریدریک به کمک آزمون طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی (EIS) بررسی شد و مشاهده شد که هر دوی این ترکیبات دارای اثر بازدارندگی خوردگی بر روی فولاد نرم می باشند. بررسی رفتار الکتروشیمیایی فولاد نرم در محلول های آزمون نشان داد که با افزایش زمان ها ی غوطه وری از ۱۵ تا ۳۰۰ دقیقه مقاومت در برابر خوردگی نمونه ها بیشتر می شود و در زمان ها ی غوطه وری یکسان MBI دارای بازدارندگی خوردگی بهتری نسبت به MBO می باشد. محاسبات شیمی کوانتوم برای MBIو MBO توسط نرم افزار Hyperchem7 انجام شد. نتیجه محاسبات نشان داد عملکرد بازدارندگی بهتر MBI نسبت به MBO می تواند به سبب بار منفی اتم نیتروژن پایرولی نسبت به اتم اکسیژن صورت گرفته باشد. این موضوع پروتونه شدن این ترکیبات را تسهیل می نماید و به دنبال آن جذب روی سطح فلز راحت تر صورت می پذیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.