میزان سوانح و حوادث خانگی شهرستان شیراز (۸۲-۱۳۸۰)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان سوانح و حوادث خانگی شهرستان شیراز (۸۲-۱۳۸۰) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان سوانح و حوادث خانگی شهرستان شیراز (۸۲-۱۳۸۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان سوانح و حوادث خانگی شهرستان شیراز (۸۲-۱۳۸۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان سوانح و حوادث خانگی شهرستان شیراز (۸۲-۱۳۸۰) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: تا به امروز مطالعه سیستماتیکی به منظور ارزیابی میزان فراوانی، علل و نوع آسیب های جسمی ناشی از حوادث خانگی در مناطق شهری و روستایی شیراز صورت نگرفته است. به علاوه، آماری مقایسه ای در مورد توزیع این حوادث در طول سال های مختلف در دست نبوده است، اطلاعاتی در مورد شایع ترین انواع حوادث خانگی، توزیع سنی، جنسی و فصلی آن ها وجود نداشته و در نهایت میزان مرگ و میر یا معلولیت های ناشی از این حوادث مورد تجزیه و تحلیل قرار نگرفته است. بنابراین، مطالعه فعلی برای رفع برخی از ابهامات مذکور طراحی و اجرا گردید.مواد و روش ها: مطالعه حاضر از نوع مطالعات گذشته نگر توصیفی- تحلیلی است که طی آن آمار آسیب دیدگان حوادث خانگی از خانه های بهداشت، مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و بیمارستان های تحت پوشش طرح پیشگیری از سوانح و حوادث طی سال های ۸۲-۱۳۸۰ جمع آوری و بر اساس ماهیت در یکی از گروه های سوختگی، مسمومیت، زمین خوردگی، آسیب اجسام برنده، سقوط و… طبقه بندی و سپس مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. آنالیز داده ها با آزمون کای اسکویر انجام شد.یافته ها: در مجموع، ۱۵۴۰۲ مورد حادثه خانگی طی مدت سه سال مطالعه ثبت گردید. به طور کلی حوادث در زنان (%۵۲.۱) شایع تر بود. ۶۶.۳ درصد حـوادث در مناطق شهری و ۳۳.۷ درصد آن ها در مناطق روستایی به وقوع پیوسته بود. سوختگی ها (%۶۶.۵) و آسیب ناشی از اجسام بـــرنــده (%۱۱.۳) روی هم رفته مسوول بیش از ۷۷.۸ درصد حوادث بودند. آمارها نشان دهنده این واقعیت است که ۸۰.۵ درصد مصدومین بهبودی کامل یافته، ۱۸.۱ درصد تحت درمان گزارش شده، ۰.۰۵ درصد آسیب ها منجر به ناتوانی شده و در ۱.۳ درصد موارد، حوادث منجر به مرگ شده است. بیشترین گزارش وقوع حوادث به ترتیب مربوط به گروه های سنی زیــــر ۵ سال، ۹-۵ سال و ۱۹-۱۵ سال بود. توزیع فصلی حوادث نشان داد که حوادث در فصل زمستان شایع ترند.نتیجه گیری: از آنجایی که سوختگی ها عمده ترین علت حوادث خانگی را تشکیل می دهند، متولیان برنامه های بهداشتی باید آموزش دقیق همه افراد خانواده به خصوص زنان را درباره ایمن سازی وضعیت آشپزخانه و استفاده صحیح از وسایل طبخ غذا و گرمایشی به ویژه در فصل زمستان و با اولویت در مناطق روستایی، در صدر برنامه های آموزش بهداشت قرار دهند.

کلید واژه: حوادث خانگی، پیشگیری، مناطق شهری و روستایی شیراز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.