مقاله اثر مورفین خوراکی بر تکوین شبکه کروئید و بطن چهارم جنین ۱۴ روزه موش های نژاد ویستار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مورفین خوراکی بر تکوین شبکه کروئید و بطن چهارم جنین ۱۴ روزه موش های نژاد ویستار دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مورفین خوراکی بر تکوین شبکه کروئید و بطن چهارم جنین ۱۴ روزه موش های نژاد ویستار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مورفین خوراکی بر تکوین شبکه کروئید و بطن چهارم جنین ۱۴ روزه موش های نژاد ویستار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مورفین خوراکی بر تکوین شبکه کروئید و بطن چهارم جنین ۱۴ روزه موش های نژاد ویستار :

مقاله اثر مورفین خوراکی بر تکوین شبکه کروئید و بطن چهارم جنین ۱۴ روزه موش های نژاد ویستار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم از صفحه ۳ تا ۹ منتشر شده است.
نام: اثر مورفین خوراکی بر تکوین شبکه کروئید و بطن چهارم جنین ۱۴ روزه موش های نژاد ویستار
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بطن قلب
مقاله شبکه کروئید
مقاله مورفین
مقاله موش صحرایی
مقاله رشد و تکامل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مطالعات قبلی نشان داده است که تجویز مورفین می تواند به بروز ناهنجاری های رفتاری در انسان و مدل های حیوانی منجر شود. هدف از این پژوهش، بررسی اثر مصرف مورفین خوراکی توسط مادر بر تکوین بطن چهارم و شبکه کروئید جنین موش های نژاد ویستار می باشد.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی از موش های صحرایی نژاد ویستار با محدوده وزنی ۲۰۰-۱۷۰ گرم استفاده شد. گروه های آزمایش پس از باروری، مورفین را با دوز ۰۰۵ میلی گرم بر لیتر در آب آشامیدنی به صورت روزانه دریافت کردند. به گروه کنترل فقط آب شرب شهری داده شد. ۱۴ روز و ۱۲ ساعت پس از بارداری، موش های آبستن با استفاده از کلروفرم بیهوش شدند. سپس جنین ها به همراه رحم طی عمل جراحی از بدن حیوان خارج و به منظور فیکس شدن به مدت ۳۰ روز در محلول فرم آلدئید ۱۰% قرار گرفتند. در ادامه، جنین ها مراحل پردازش بافتی را طی کرده و پس از برش گیری و رنگ آمیزی به روش هماتوکسیلین – ائوزین از نظر تکوین بطن چهارم و شبکه کروئید بررسی شدند. برای تعیین بافت بطن چهارم و شبکه کروئید از نرم افزار موتیک (Motic) استفاده گردید.
یافته ها: در این مطالعه، سطح شبکه کروئید در گروه آزمایش افزایش نشان داد. همچنین سطح بطن چهارم در گروه آزمایش نسبت به گروه کنترل کاهش معنی داری داشت.
نتیجه گیری: نتایج این پژوهش نشان داد که مصرف مورفین خوراکی می تواند از تکوین و عملکرد طبیعی شبکه کروئید و بطن چهارم جلوگیری کند. این نقص در جنین موش های باردار معتاد به اپیوئیدها قابل مشاهده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.