اثر برخی از دترجنت ها و عوامل پایدار کننده بر فعالیت آنزیم فسفاتیدات فسفو هیدرولاز غشایی (PAP2) کبد موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر برخی از دترجنت ها و عوامل پایدار کننده بر فعالیت آنزیم فسفاتیدات فسفو هیدرولاز غشایی (PAP2) کبد موش صحرایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر برخی از دترجنت ها و عوامل پایدار کننده بر فعالیت آنزیم فسفاتیدات فسفو هیدرولاز غشایی (PAP2) کبد موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر برخی از دترجنت ها و عوامل پایدار کننده بر فعالیت آنزیم فسفاتیدات فسفو هیدرولاز غشایی (PAP2) کبد موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر برخی از دترجنت ها و عوامل پایدار کننده بر فعالیت آنزیم فسفاتیدات فسفو هیدرولاز غشایی (PAP2) کبد موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۳

زمینه: آنزیم فسفاتیدات فسفو هیدرولاز(PAP) تبدیل اسید فسفاتیدیک به دی آسیل گلیسرول و فسفات معدنی (Pi) را کاتالیز می کند. دو فرم مختلف از آنزیم PAP در سلول های کبدی موش صحرایی گزارش شده است، یکی PAP1 که در متابولیسم فسفولیپید ها و گلیسرولیپید ها دخالت دارد و شکل دیگر PAP2 که در پدیده Signal transduction نقش دارد. متعاقبا اثبات شد PAP2 دارای دو ایزوفرم PAP2a و PAP2b می باشد. هدف از این مطالعه بررسی اثر عوامل دترجنتی توئین ۸۰ ، لوبرول PX ، CTAB و غیر دترجنتی سوکروز، تره هالوز و آلبومین بر پایداری وفعالیت PAP2b می باشد. روش ها: تعداد ۱۴ سر موش های صحرایی نر از نژاد Wistar و در محدوده وزنی ۲۵۰-۲۰۰ گرمی مورد استفاده قرارگرفت. PAP2b از غشای سلول های کبدی موش صحرایی با استفاده از n- اکتیل گلوکوزید محلول سازی و طی چندین مرحله کروماتوگرافی تخلیص گردید. SDS پلی اکریل آمید ژل الکتروفورز برای تعیین درجه خلوص، تعداد و وزن زیر واحد های آنزیمی در ژل ۱۰درصد به صورت ناپیوسته انجام گرفت. اثرسوکروز، تره هالوز و آلبومین برفعالیت PAP2b در غلظت های مختلف بررسی شد. یافته ها: PAP2b تخلیص شده، فعالیت ویژه ای معادل ۷۳۵۰ Mu/mg proteinداشت . الکتروفورز PAP2b تخلیص شده در حضور SDS یک نوار با وزن مولکولی ۳۳.۸ کیلو دالتون نشان داد. فعالیت آنزیم PAP2b با لوبرول PX و توئین ۸۰ در غلظت ۳Mm تقریبا ۳ برابر تحریک گردید و با CTAB در غلظت ۱-۴ mM برابر تحریک شد. تره هالوز، سوکروز و آلبومین به ترتیب در غلظت های ۳، ۷ و ۱۰ درصد در محیط سنجش بیشترین اثر پایدارکنندگی را برای آنزیم داشتند. نتیجه گیری: دترجنت های توئین ۸۰ ، لوبرول PX و CTAB نیز قادر به تحریک فعالیت آنزیم PAP2b هستند. در صورت نیاز به پایدار نمودن آنزیم PAP2b به وسیله عوامل غیر دترجنتی، استفاده از تره هالوز بهتر از سوکروز و آلبومین است. دترجنت غیریونی لوبرول PX نسبت به سایر دترجنت های یونی و غیر یونی توانایی بیشتری در فعال سازی آنزیم PAP2b نشان می دهد.

کلید واژه: فسفاتیدات فسفوهیدرولاز غشایی، دترجنت، سوکروز، تره هالوز، آلبومین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.