فنون تحلیل چند معیاره مکانی، تصمیم، تحلیل سلسله مراتبی و استانداردسازی فازی در تعیین بحرانی ‌ترین چراگاههای حوزه ‌آبخیز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فنون تحلیل چند معیاره مکانی، تصمیم، تحلیل سلسله مراتبی و استانداردسازی فازی در تعیین بحرانی ‌ترین چراگاههای حوزه ‌آبخیز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فنون تحلیل چند معیاره مکانی، تصمیم، تحلیل سلسله مراتبی و استانداردسازی فازی در تعیین بحرانی ‌ترین چراگاههای حوزه ‌آبخیز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فنون تحلیل چند معیاره مکانی، تصمیم، تحلیل سلسله مراتبی و استانداردسازی فازی در تعیین بحرانی ‌ترین چراگاههای حوزه ‌آبخیز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فنون تحلیل چند معیاره مکانی، تصمیم، تحلیل سلسله مراتبی و استانداردسازی فازی در تعیین بحرانی ‌ترین چراگاههای حوزه ‌آبخیز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات مرتع و بیابان ایران

تعداد صفحات :۱۳

یکی از گزینه‌‌ های مهم در برنامه ‌ریزی مرتع یافتن بحرانی ‌ترین چراگاههای حوزه ‌آبخیز و در اولویت قرار دادن آنهاست. بر این اساس برای حوزه ‌آبخیز حبله ‌رود در شرق دماوند الگوی ترکیب عوامل مکانی مرتع (شیب، بارش، تولید مرتع یا واحد دامی در ماه، گرایش مرتع، وضعیت مرتع)، عوامل مکانی بحران که تردد دام در نزدیکی آنها بیشتر و فشار بر چراگاه زیادتر است (نزدیکی به جاده، به روستا، به رودخانه، به چاه و به چشمه) و محدودیتهای مکانی (شیب، رخساره ژئومرفولوژی توده یا برونزدسنگی، کاربری زمین، محل جاده، محل رودخانه، محل روستا) در محیط ارزیابی چند معیاره مکانی نرم ‌افزار سامانه اطلاعات جغرافیایی ILWIS طراحی شد. استاندارد سازی فازی عوامل و محدودیت ‌ها با توابع هدفی یا بیشینه خطی مستقیم (سود) یا غیر مستقیم (هزینه) در محدوده ارزشی صفر تا یک انجام شد. وزن نرمال عوامل (دامنه اعداد صفر تا یک) با مقایسه زوجی عوامل با ارزشهای ارجحیتی ۱ تا ۹ و ناسازگاری کمتر از ۰.۱ از روش تحلیل سلسله مراتبی مشخص شد. تلفیق این لایه‌‌ ها به صورت تحلیل چند معیاره انجام شد. نقشه شاخص مرکب در محدوده ارزشی صفر تا یک ساخته شد. طبق این نقشه و نمودار ستونی ارزش پیکسل‌ های آن، محل بحرانی ‌ترین چراگاههای حوزه ‌آبخیز با مساحت ۱۵۰ هکتار در نقشه نهایی برای اولویت ‌بندی برنامه‌ ها به دقت تعیین شد. استفاده از این الگوی در مناطق دیگر باعث استفاده بهینه از داده ‌ها و صرفه‌جویی در زمان و هزینه است.

کلید واژه: تحلیل چندمعیاره مکانی، تصمیم، تحلیل سلسله مراتبی، استاندارد سازی فازی، بحرانی ‌ترین چراگاهها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.