تعیین ارزش غذایی گیاه علوفه ای جاشیر (Prangos ferulacea) در مراحل مختلف فنولوژی در مراتع سارال کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ارزش غذایی گیاه علوفه ای جاشیر (Prangos ferulacea) در مراحل مختلف فنولوژی در مراتع سارال کردستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ارزش غذایی گیاه علوفه ای جاشیر (Prangos ferulacea) در مراحل مختلف فنولوژی در مراتع سارال کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ارزش غذایی گیاه علوفه ای جاشیر (Prangos ferulacea) در مراحل مختلف فنولوژی در مراتع سارال کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ارزش غذایی گیاه علوفه ای جاشیر (Prangos ferulacea) در مراحل مختلف فنولوژی در مراتع سارال کردستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات مرتع و بیابان ایران

تعداد صفحات :۱۰

به منظور تعیین ارزش غذایی گیاه جاشیر در سه مرحله فنولوژی رشد، گلدهی و بذردهی در منطقه سارال، ۳۰ رویشگاه به روش تصادفی مشخص و تعداد ۳۰ نمونه در حوزه اکولوژیکی سارال با ۲ پایه گیاهی و ۵ تکرار در مراحل مختلف فنولوژی تهیه شد. پس از خشک کردن نمونه ها در آزمایشگاه، با استفاده از روش متداول A.O.A.C فاکتورهای ماده خشک، پروتئین خام، چربی خام، الیاف خام، انرژی کل، خاکستر خام و عناصر معدنی پرمصرف و کم مصرف شامل کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیوم، مس، منگنز، روی و آهن در این نمونه ها اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده نشان داد که میزان پروتئین خام در مراحل رشد رویشی، گلدهی و بذردهی به ترتیب ۲/۱۵، ۴/۹ و ۲/۷ درصد و الیاف خام نیز به ترتیب ۸/۱۵، ۹/۲۷ و ۲/۲۹ درصد بود که برای هر دو ویژگی اختلاف معنی داری بین مراحل سه گانه فنولوژی مشاهده شد (۰۵/P<0). متوسط عناصر پر مصرف کلسیم، فسفر، سدیم و منیزیوم به ترتیب ۷/۱ ،۱۷/۰ ، ۰۲/۰ و ۳۱/۰ درصد ومتوسط عناصر کم مصرف مس و روی به ترتیب ۸ و ۶/۳۲ میلی گرم در کیلوگرم اندازه گیری شد. به لحاظ تغذیه دام به استثنا فسفر و سدیم، کلیه مواد معدنی بالای سطح بحرانی قرار داشت.

کلید واژه: گونه غالب، جاشیر، ارزش غذایی، مراتع سارال، کردستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.