اثر عصاره بابونه، میخک و سیر بر گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی آلبومین در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره بابونه، میخک و سیر بر گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی آلبومین در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره بابونه، میخک و سیر بر گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی آلبومین در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره بابونه، میخک و سیر بر گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی آلبومین در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره بابونه، میخک و سیر بر گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی آلبومین در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه و هدف: بیماری دیابت قندی یکی از شایع ترین بیماری ها در جوامع بشری است. گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی پروتئین ها در بیماری دیابت آثار مخربی بر ساختمان و کارکرد پروتئین ها دارد. گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی پروتئین ها می تواند سبب برخی از عوارض بیماری دیابت از جمله رتینوپاتی و نفروپاتی گردد. یکی از راه های جلوگیری از این واکنش استفاده از گیاهان دارویی است. بابونه، میخک و سیر گیاهان دارویی هستند که ترکیبات آلکالوئیدی آن ها دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد. مطالعه حاضر با هدف تعیین تاثیر عصاره بابونه، میخک و سیر بر روی واکنش گلیکوزیلاسیون آلبومین در شرایط آزمایشگاهی انجام گرفت.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی که در سال ۱۳۸۶ در دانشکده پزشکی شهید بابایی قزوین انجام گرفت، عصاره های هیدروالکلی بابونه، میخک و سیر تهیه شد. در حضور غلظت های مختلف (۰.۰۱، ۰.۰۵ و ۰.۱ گرم بر لیتر) عصاره بابونه، میخک و سیر واکنش گلیکوزیلاسیون آلبومین در شرایط آزمایشگاهی انجام شد و میزان آلبومین گلیکوزیله تعیین گردید. برای اندازه گیری میزان آلبومین گلیکوزیله از روش نیتروبلوتترازولیوم استفاده شد. تغییرات جذب در ۵۳۰ نانومتر به وسیله طیف سنج اپندورف اندازه گیری گردید. داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون های آماری تی، آنالیز واریانس یک طرفه و دانت تجزیه و تحلیل گردید.یافته ها: در شرایط آزمایش، عصاره بابونه در غلظت های ۰.۰۱، ۰.۰۵ و ۰.۱ گرم بر لیتر به ترتیب دارای ۹، ۱۷ و ۲۶ درصد اثر مهاری بر واکنش گلیکوزیلاسیون آلبومین بود. عصاره های میخک و سیر با غلظت ۰.۰۱ گرم بر لیتر سبب مهار واکنش گلیکوزیلاسیون آلبومین به میزان ۲۳ درصد گردیدند و با افزایش غلظت عصاره ها میزان مهارشدن واکنش گلیکوزیلاسیون آلبومین کاهش یافت. در بین عصاره های استفاده شده عصاره بابونه با غلظت ۰.۱ گرم بر لیتر دارای بیشترین اثر بود.نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان می دهد که عصاره بابونه باعث کاهش واکنش گلیکوزیلاسیون آلبومین در شرایط آزمایشگاهی می گردد و در مورد عصاره های میخک و سیر در غلظت های کم اثر مهاری مشاهده می شود و با افزایش غلظت این اثر کاهش می یابد.

کلید واژه: گلیکوزیلاسیون، آلبومین، عصاره، بابونه، میخک، سیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.