بررسی اثرات ضد درماتوفیتی عصاره های آبی و متانولی گیاه سیر بودار بر روی ترایکوفیتون منتاگروفایتیس، میکروسپروم کانیس و میکروسپروم جیپسئوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد درماتوفیتی عصاره های آبی و متانولی گیاه سیر بودار بر روی ترایکوفیتون منتاگروفایتیس، میکروسپروم کانیس و میکروسپروم جیپسئوم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد درماتوفیتی عصاره های آبی و متانولی گیاه سیر بودار بر روی ترایکوفیتون منتاگروفایتیس، میکروسپروم کانیس و میکروسپروم جیپسئوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد درماتوفیتی عصاره های آبی و متانولی گیاه سیر بودار بر روی ترایکوفیتون منتاگروفایتیس، میکروسپروم کانیس و میکروسپروم جیپسئوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد درماتوفیتی عصاره های آبی و متانولی گیاه سیر بودار بر روی ترایکوفیتون منتاگروفایتیس، میکروسپروم کانیس و میکروسپروم جیپسئوم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: سیر یکی از گیاهانی است که علاوه بر مصارف روزانه دارای خواص ضد عفونی کنندگی، ضد باکتریایی، دفع کرم و پایین آورندگی فشار خون می باشد. اهداف این تحقیق شامل: ۱) بررسی اثرات ضد درماتوفیتی عصاره های متانولی و آبی گیاه سیر تازه بودار بر روی سه سویه قارچی ترایکوفیتون منتاگروفایتیس، میکروسپروم کانیس و میکروسپروم جیپسئوم، ۲) تعیین حداقل غلظت ممانعت کننده از رشد (Minimum Inhibitory Concentration) قارچ های مذکور و ۳) مقایسه غلظت های مختلف عصاره های گیاه مورد نظر با داروی ضدقارچی کتوکونازول، بوده است.مواد و روش ها: در این مطالعه آزمایشگاهی، پس از تهیه بولب سیر تازه بودار و خشک کردن آن، پودر حاصل به مدت ۴ روز در متانول ۸۰% خیسانده و سپس توسط دستگاه تقطیر در خلاء، تغلیظ گردید. ماده حاصل پس از ۴۸ ساعت در دمای ۵۰ درجه سانتی گراد خشک شده و از ۲۰۰ میلی گرم آن غلظت های مختلف، از ۰.۶۲۵ میلی گرم در میلی لیتر تا ۲۰ میلی گرم در میلی لیتر، تهیه گردید. قارچ های مورد نظر به روش نشاکاری به محیط سابور و دکستروز آگار حاوی این غلظت ها افزوده شد. در این تحقیق از داروی کتوکونازول نیز به عنوان شاهد مثبت استفاده گردید.یافته ها: حداقل میزان ممانعت کنندگی از رشد ( MIC ) دو قارچ ترایکوفیتون منتاگروفایتیس و میکروسپروم کانیس در هر دو عصاره متانولی و آبی یکسان بود، در حالی که اثر عصاره متانولی بر قارچ میکروسپروم جیپسئوم بیشتر از عصاره آبی آن می باشد. به طور کلی غلظت های ۱۰ و ۲۰ تمامی عصاره ها بیشترین اثر را در بازدارندگی از رشد تمامی قارچ های مورد آزمایش نشان دادند.نتیجه گیری: با توجه به نتایج حاصل از این تحقیق، می توان گیاه سیر را چه به صورت عصاره آبی و چه به شکل عصاره متانولی بر علیه قارچ های درماتوفیت انسان دوست، حیوان دوست و خاک دوست موثر دانست.

کلید واژه: سیر، درماتوفیت، ترایکوفیتون منتاگروفایتیس، میکروسپروم کانیس، میکروسپروم جیپسئوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.