مقاله تاثیر نوکلئوتید جیره بر برخی شاخص های رشد و بقاء و ترکیب لاشه ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نوکلئوتید جیره بر برخی شاخص های رشد و بقاء و ترکیب لاشه ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نوکلئوتید جیره بر برخی شاخص های رشد و بقاء و ترکیب لاشه ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نوکلئوتید جیره بر برخی شاخص های رشد و بقاء و ترکیب لاشه ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نوکلئوتید جیره بر برخی شاخص های رشد و بقاء و ترکیب لاشه ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) :

مقاله تاثیر نوکلئوتید جیره بر برخی شاخص های رشد و بقاء و ترکیب لاشه ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در شیلات از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر نوکلئوتید جیره بر برخی شاخص های رشد و بقاء و ترکیب لاشه ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ترکیب شیمیایی بدن
مقاله رشد
مقاله ماهی هامور معمولی
مقاله نوکلئوتید جیره

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش در تابستان سال۱۳۸۷ در کارگاه تکثیر میگوی پارس آبزیستان در استان بوشهر (شهر دلوار) به مدت ۱۰ هفته (۲ هفته سازگاری و ۸ هفته پرورش) انجام شد. تاثیر نوکلئوتید جیره در ۵ سطح غذایی صفر، ۰۱۵، ۰۲۵، ۰۳۵ و ۰۵ درصد از جیره بر شاخص های رشد، بقاء و ترکیب عضله بچه ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) با وزن متوسط آغازین ۱۰.۷۰±۰۲۹ گرم و طول ۴۷۸±۰۱۴ در مخازن ۳۰۰ لیتری با تراکم ذخیره سازی ۱۵ عدد ماهی با سه تکرار در هر تیمار انجام شد. نتایج نشان داد که حداکثر بهبود شاخص های رشد در تیمار ۰۳۵ درصد بود، به طوری که در پارامترهای افزایش وزن بدن، متوسط وزن ثانویه و فاکتور وضعیت با سطوح دیگر دارای اختلاف معنی داری بود. در ارتباط با ترکیب عضله، حداکثر میزان پروتئین در تیمار ۰۱۵ درصد و حداکثر میزان چربی در تیمارهای ۰۱۵ و ۰۲۵ درصد مشاهده شد که اختلاف معنی داری با گروه شاهد داشتند. در مورد میزان خاکستر بین تیمارهای ۰۱۵، ۰۲۵ و ۰۳۵ درصد با گروه شاهد اختلاف معنی داری مشاهده شد. بررسی نتایج نشان داد که نوکلئوتید جیره در سطح ۰۳۵ درصد دارای اثرات مثبت معنی داری بر پارامترهای رشد بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.