بررسی اثرات آللوپاتی آفتابگردان (Helianthus annuus) بر جوانه زنی و رشد علف های هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus) و سلمه تره (Chenopodium album)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات آللوپاتی آفتابگردان (Helianthus annuus) بر جوانه زنی و رشد علف های هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus) و سلمه تره (Chenopodium album) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات آللوپاتی آفتابگردان (Helianthus annuus) بر جوانه زنی و رشد علف های هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus) و سلمه تره (Chenopodium album)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات آللوپاتی آفتابگردان (Helianthus annuus) بر جوانه زنی و رشد علف های هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus) و سلمه تره (Chenopodium album)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات آللوپاتی آفتابگردان (Helianthus annuus) بر جوانه زنی و رشد علف های هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus) و سلمه تره (Chenopodium album) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۳

در سالهای اخیر بکارگیری آللوپاتی در مدیریت علف های هرز توجه بسیاری از متخصصان را به خود جلب کرده است. به منظور بررسی اثرات آللوپاتی غلظت های مختلف (صفر، ۵/۲، ۵ ،۵/۷ و ۱۰ درصد) عصاره آبی آفتابگردان بر جوانه زنی و رشد علف های هرز تاج خروس و سلمه تره، تحقیقی در دو بخش آزمایشگاهی و گلخانه ای به ترتیب به صورت آزمایش های فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار و طرح بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام گرفت. نتایج بررسی آزمایشگاهی نشان داد از بین عصاره های آبی ریشه، ساقه، برگ های پیر و برگ های جوان آفتابگردان بیشترین تاثیر مربوط به عصاره برگ های پیر بود که در حدود ۴۳ درصد با عث کاهش درصد جوانه زنی نهایی بذرهای تاج خروس و سلمه تره شد. سر عت جوانه زنی بذرها نیز تحت تاثیر عصاره ها کاهش یافت. افزایش غلظت عصاره ها باعث افزایش شدت بازدارندگی آن ها شد. اما در اغلب موارد تفاوت معنی داری بین غلظت های ۵/۷ درصد و ۱۰ درصد مشاهده نشد. طول ریشه چه و ساقه چه علف های هرز مورد بررسی نیز تحت تاثیر عصاره ها کاهش پیدا کرد. در مورد تمام صفات تاج خروس حساسیت بیشتری نسبت به سلمه تره از خود نشان داد. نتایج بررسی گلخانه ای نیز نشان داد که بقایای تازه ساقه آفتابگردان وقتی با خاک مخلوط شوند قادرند سطح برگ، وزن خشک و ارتفاع علف های هرز سلمه تره و تاج خروس را کاهش دهند. این تحقیق پیشنهاد می کند که میتوان از مالچ آفتابگردان به عنوان یکی از راههای کنترل غیر شیمیایی علف های هرز استفاده کرد .

کلید واژه: آللوپاتی، آفتابگردان، عصاره آبی، تاج خروس، سلمه تره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.