اثر غلظت آمونیوم و مولیبدن در محلول غذایی بر غلظت نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر غلظت آمونیوم و مولیبدن در محلول غذایی بر غلظت نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر غلظت آمونیوم و مولیبدن در محلول غذایی بر غلظت نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر غلظت آمونیوم و مولیبدن در محلول غذایی بر غلظت نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر غلظت آمونیوم و مولیبدن در محلول غذایی بر غلظت نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۳

چکیده: نیترات شکل متداول نیتروژن مورد استفاده گیاهان است اما غلظت بالای آن منجر به ایجاد ترکیبات خطرناک و مضر برای انسان می شود. از عوامل تاثیر گذار بر غلظت نیترات میزان آمونیم و مولیبدن موجود در محلول های غذایی است. در این تحقیق اثر سطوح مختلف آمونیوم (۰، ۰.۱ و ۰.۳ میلی اکی والان گرم در لیتر) به شکل نیترات آمونیم و مولیبدن (۰.۰۵، ۰.۱، و ۰.۱۵ میلی گرم در لیتر) به شکل مولیبدات آمونیم در محلول های غذایی در دو فصل کشت بهاره و پاییزه بر غلظت نیترات در میوه خیار رقم های “سلطان” و “روبا-اس” مورد بررسی قرار گرفت. طرح به صورت فاکتوریل کرت های خرد شده در قالب طرح کاملا تصادفی در گلخانه انجام گرفت و در هر فصل کشت دو برداشت برای نمونه گیری صورت گرفت. نتایج تجزیه مرکب نشان داد که غلظت نیترات در گیاهان تغذیه شده به وسیله محلول غذایی حاوی ۰.۳ میلی اکی والان گرم در لیتر آمونیوم (۰.۳۷ درصد در ماده خشک) در مقایسه با گیاهان تغذیه شده با محلول غذایی ۰.۱ میلی اکی والان گرم در لیتر (۰.۴ درصد در ماده خشک) کاهش یافت اما کمترین غلظت نیترات در تیمار بدون آمونیوم (۰.۲۵ درصد در ماده خشک) به دست آمد. در بین سطوح مختلف مولیبدن نیز بیشترین تجمع نیترات مربوط به ۰.۱۵ میلی گرم در لیتر محلول غذایی (۰.۳۸ درصد در ماده خشک) می باشد و بین دو سطح دیگر اختلاف معنی داری مشاهده نشد. دو رقم از نظر میزان غلظت نیترات اختلاف معنی داری نداشتند. بین برداشت های اول و دوم و همچنین دو فصل کشت اختلاف معنی داری مشاهده شد و در برداشت اول تجمع نیترات کمتری مشاهده شد و همچنین غلظت نیترات در کشت بهاره نسبت به پاییزه کمتر بود.

کلید واژه: محلول غذایی، خیار گلخانه ای، آمونیوم، مولیبدن، تجمع نیترات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.