سنجش مقدار روی در بافت های ماهی شهری معمولی صید شده در مناطق شمالی خلیج فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش مقدار روی در بافت های ماهی شهری معمولی صید شده در مناطق شمالی خلیج فارس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش مقدار روی در بافت های ماهی شهری معمولی صید شده در مناطق شمالی خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش مقدار روی در بافت های ماهی شهری معمولی صید شده در مناطق شمالی خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش مقدار روی در بافت های ماهی شهری معمولی صید شده در مناطق شمالی خلیج فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم محیطی

تعداد صفحات :۹

در این تحقیق مقادیر روی موجود در بافت های کبد، عضله به عنوان مهمترین بافت خوراکی و پوست ماهی تجاری وابسته به کف، با نام محلی شهری معمولی (Lethrinus nebulosus)، تهیه شده از صید گاه های بندرعباس و بندر لنگه در بازه زمانی پاییز ۱۳۸۶ تا بهار ۱۳۸۷ اندازه گیری شد. نمونه ها پس از آماده سازی و هضم بوسیله دستگاه مایکروویو با دستگاه جذب اتمی کوره ای (THERMO مدل FS 95) مورد آنالیز قرار گرفتند. میانگین وزن ماهیان مورد مطالعه بر حسب گرم برابر با (۳۰۸-۳۰۵۴) ۱۳۲۰.۷ و به ترتیب میانگین غلظت روی در بافت های کبد، عضله و پوست برابر با (۰.۰۳۹-۰.۸۵۶) ۰.۳۲۶، ۰.۰۸۴ (۰.۰۴۱-۰.۲۶۵) و ۰.۰۲۲۸ (۰.۰۰۱۱-۰.۰۵۰۸) میکرو گرم بر گرم وزن خشک بود. نتایج حاصل از تحلیل آماری نشان داد همبستگی مثبت بین وزن کبد و مقدار روی در کبد (µg/g dw) وجود دارد (P<0.05). تفاوت معنی داری بین مناطق از نظر مقدار روی موجود در پوست و نیز بین فصول از نظر مقدار روی در پوست و عضله وجود داشت (P<0.05). مقایسه میانگین غلظت روی موجود در این بافت ها با مقادیر ارایه شده در کشورهای دیگر سواحل خلیج فارس (قطر، عمان، امارات متحده عربی) نشان میدهد که مقدار روی کمتر از مقادیر گزارش شده در این کشورهاست. بر اساس نتایج، غلظت های یافت شده در نمونه ها و مقادیر مجاز تعیین شده توسط مراجع جهانی، مقدار روی موجود در این ماهیان تاثیر منفی بر سلامتی انسان ندارد.

کلید واژه: عناصر کم مقدار، تجمع زیستی، آلودگی، کیفیت گوشت ماهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.