مقاله تعریف سازمان ملل متحد از پدیده تروریسم، مروری بر اسناد مصوب و دیدگاه های صاحب نظران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعریف سازمان ملل متحد از پدیده تروریسم، مروری بر اسناد مصوب و دیدگاه های صاحب نظران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعریف سازمان ملل متحد از پدیده تروریسم، مروری بر اسناد مصوب و دیدگاه های صاحب نظران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعریف سازمان ملل متحد از پدیده تروریسم، مروری بر اسناد مصوب و دیدگاه های صاحب نظران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعریف سازمان ملل متحد از پدیده تروریسم، مروری بر اسناد مصوب و دیدگاه های صاحب نظران :

مقاله تعریف سازمان ملل متحد از پدیده تروریسم، مروری بر اسناد مصوب و دیدگاه های صاحب نظران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در مطالعات سیاسی از صفحه ۱۹ تا ۳۲ منتشر شده است.
نام: تعریف سازمان ملل متحد از پدیده تروریسم، مروری بر اسناد مصوب و دیدگاه های صاحب نظران
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تروریسم
مقاله سازمان ملل متحد
مقاله سازمان کنفرانس اسلامی
مقاله جنگ سرد
مقاله مبارزه مسلحانه
مقاله تحرکات خشونت آمیز
مقاله جنبش های آزادی بخش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سازمان ملل متحد به عنوان یک بازیگر جهانی نقش موثری در شکل گیری سیاست خارجی دول عضو و دیپلماسی سازمان های بین المللی منطقه ای داشته و دارد، لذا شناخت مواضع، عملکرد و روش های مبارزه این نهاد جهانی با پدیده تروریسم برای شناخت جو غالب در جامعه بین الملل مفید است.
مطابق با یافته های پ‍ژوهش حاضردر تدوین تعریف تروریسم دو گرایش عمده در نظرات رسمی و غیررسمی کشورهای عضو این سازمان مشاهده می شود. یک گرایش که گرایش غالب نیز به شمار می آید و عمدتا از سوی کشورهای غربی عضو ملل متحد تعقیب می شود تلاش دارد هر نوع تحرک خشونت آمیز علیه نظام های سیاسی و قدرت های حاکم در سرزمین های مختلف در جهان امروز را بدون توجه به علل، انگیزه ها، مبانی اعتقادی و ریشه های آن، محکوم سازد و همه را مصداق فعالیت تروریستی تلقی کند. در حالی که گرایش دوم می کوشد مبارزات جنبش های استقلال طلبانه، مبارزه با اشغالگری و تبعیض نژادی را از تحرکات تروریستی متمایز سازد. این گرایش عمدتا از سوی کشورهای جنوب و به خصوص اعضای سازمان کنفرانس اسلامی دنبال می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.