مقایسه خواص بازکنندگی و چسبانندگی پلیمر حاصل از گیاه پلانتاگوپسیلیوم با اکسیپیانهای مورد استفاده در داروسازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه خواص بازکنندگی و چسبانندگی پلیمر حاصل از گیاه پلانتاگوپسیلیوم با اکسیپیانهای مورد استفاده در داروسازی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه خواص بازکنندگی و چسبانندگی پلیمر حاصل از گیاه پلانتاگوپسیلیوم با اکسیپیانهای مورد استفاده در داروسازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه خواص بازکنندگی و چسبانندگی پلیمر حاصل از گیاه پلانتاگوپسیلیوم با اکسیپیانهای مورد استفاده در داروسازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه خواص بازکنندگی و چسبانندگی پلیمر حاصل از گیاه پلانتاگوپسیلیوم با اکسیپیانهای مورد استفاده در داروسازی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دارویی (pharmaceutical sciences)

تعداد صفحات :۱۸

زمینه و هدف: گیاه پلانتاگوپسیلیوم جزء گیاهان بومی ایران بوده و مولد نوعی پلیمر است که فاقد سمیت و عوارض نامطلوب برای بیماران می باشد. علاوه بر آن میزان پلیمر حاصله از این گیاه نیز نسبتا بالا می باشد. هدف از این مطالعه استفاده از پلیمر گیاهی ارزان قیمت حاصل از گیاه پلانتاگوپسیلیوم بعنوان چسباننده و باز کننده در فرمولاسیون قرص استامینوفن می باشد. این پلیمر از نظر خصوصیات بازکنندگی و چسبانندگی با اکسیپیانهای مورد استفاده در داروسازی مقایسه شده است. از بین چسباننده های متداول PVP و نشاسته انتخاب شد و از بین بازکننده ها نیز اکدیزول و نشاسته انتخاب گردید.روش ها: برای نتیجه گیری اینکه پلیمر گیاهی در مجاورت پرکننده محلول در آب بهتر عمل می کند یا در مجاورت پرکننده نامحلول در آب، از ۲ نوع پرکننده لاکتور و DCP استفاده گردید. برای انتخاب بهترین فشار برای قرص زنی فرمولاسیونهای بدون ماده موثر و حاوی لاکتوز یا DCP به عنوان رقیق کننده، پلیمر گیاهی یا نشاسته یا PVP به عنوان چسباننده و پلیمر گیاهی یا نشاسته یا اکدیزول به عنوان بازکننده تهیه شد. فرمولاسیونهای کامل حاوی پلیمر گیاهی با مقادیر مختلف %۲.۵ و %۵ در حضور پرکننده های لاکتوز یا DCP با فرمولاسیونهای حاوی نشاسته (با مقادیر مختلف %۲.۵ و %۵) مورد مقایسه قرار گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که بهترین فشاری که در آن زمان باز شدن در حداقل مطلوب و سختی در محدوده موردنظر باشد، فشار ۱۰۰ بار می باشد. بهترین مقدار پلیمر گیاهی که در آن درصد آزادسازی ماده دارویی در بالاترین میزان و سختی نیز تا حد ممکن بالا باشد، %۵ برای پلیمر گیاهی بود.نتیجه گیری: پلیمر گیاهی حاصل از گیاه پلانتاگوپسیلیوم از نظر قدرت رهاسازی دارو و میزان سختی که به قرص می دهد قابل مقایسه با نشاسته بوده و در مواردی حتی بهتر از آن نیز عمل می کند.

کلید واژه: گیاه پلانتاگوپسیلیوم، پلیمر گیاهی، استامینوفن، چسباننده و بازکننده قرص

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.