بررسی بافت شناسی تاثیر لیزر کم توان GaAs بر سرعت و کیفیت تشکیل استخوان در Distraction Osteogensis در خرگوش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بافت شناسی تاثیر لیزر کم توان GaAs بر سرعت و کیفیت تشکیل استخوان در Distraction Osteogensis در خرگوش دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بافت شناسی تاثیر لیزر کم توان GaAs بر سرعت و کیفیت تشکیل استخوان در Distraction Osteogensis در خرگوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بافت شناسی تاثیر لیزر کم توان GaAs بر سرعت و کیفیت تشکیل استخوان در Distraction Osteogensis در خرگوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بافت شناسی تاثیر لیزر کم توان GaAs بر سرعت و کیفیت تشکیل استخوان در Distraction Osteogensis در خرگوش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: اگر چه استخوان سازی کششی (Distraction osteogenesis) یک روش معجزه آسا در درمان بسیاری از ناهنجاری ها در ناحیه کرانیوفاشیال است، اما تحمل دستگاه های کششی (Distractor) برای بسیاری از بیماران طاقت فرسا و مشکل ساز می باشد. از این جهت لیزرهای کم توان در صورتی که قادر به افزایش سرعت استخوان سازی باشند، باعث کوتاه شدن دوره درمان و کاهش مشکلات بیماران خواهند شد. هدف از این بررسی تعیین تاثیر لیزر کم توان در تسریع تشکیل استخوان جدید و در نتیجه کوتاه نمودن دوره درمان و کاهش مشکلات دستگاه Distractor بود.مواد و روش ها: در این مطالعه، پس از کورتیکوتومی، دستگاه های Distractor در ناحیه تنه فک پایین ۱۸ خرگوش سفید نیوزلندی قرار داده شدند و پس از پنج روز با سرعت یک میلی متر در روز برای مدت ۱۰ روز فعال گردیدند. به ۹ خرگوش، لیزر GaAs با توان ۲۰۰ میکرو وات به مدت ۲۰ ثانیه در طی ۷ روز به صورت یک درمیان تابانده شد و ۹ خرگوش دیگر هیچ لیزری دریافت نکردند. سپس در روزهای ۱۰ و ۲۰ و ۴۰ در دوره تثبیت، خرگوش ها به نوبت قربانی شدند و نمونه های به دست آمده به وسیله اسکنینگ الکترون میکروسکوپ یا (Scanning Electron Microscopy) SEM و میکروسکوپ نوری تحت بررسی قرار گرفتند و توسط آزمون Mann-Whitney ارزیابی شدند.یافته ها: در هر دو مطالعه SEM و میکروسکوپ نوری، در مرحله اول (روز دهم) در گروه لیزر سلول های فیبروبلاست و رشته های کلاژن با حجم و نظم بیشتری نسبت به گروه شاهد تشکیل شده بودند. در مرحله ی دوم (روز بیستم) در گروه لیزر علاوه بر بافت فیبروز، میزان استخوان جنینی (Woven) بیشتری نسبت به گروه شاهد تشکیل شده بود. اگر چه اختلاف آن ها معنی دار نبود و در واقع میزان اختلاف آن ها کمتر از مرحله اول بود. در مرحله سوم (روز چهلم) در هر دو گروه لیزر و شاهد، استخوان جنینی و استخوان تیغه ای دیده می شد ولی اختلاف واضحی بین دو گروه مشاهده نگردید و به نظر می رسد که تابش لیزر در مراحل اولیه کشش موثرتر از مراحل پایانی باشد.نتیجه گیری: علت این حالت را شاید بتوان با وضعیت تغییرات pH در حالت اکسیداسیون و احیای سلول (Redox Regulation) توضیح داد؛ به این صورت که در مراحل اولیه که pH بافتی به دلیل تروما، در حدود احیاست، تابش لیزر موثرتر از مراحل پایانی که وضعیت pH بافتی متعادل تر است، می باشد. البته واضح است که برای یافتن بهترین نتیجه، نیاز به تحقیقات وسیعی از نظر پروتکل های Distraction و تابش لیزر احساس می شود.

کلید واژه: استخوان سازی کششی، لیزر GaAs، بافت شناسی، اسکنینگ الکترون میکروسکوپ، میکروسکوپ نوری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.