ارزش تغذیه ای و کفایت غذای مصرفی بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزش تغذیه ای و کفایت غذای مصرفی بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزش تغذیه ای و کفایت غذای مصرفی بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزش تغذیه ای و کفایت غذای مصرفی بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزش تغذیه ای و کفایت غذای مصرفی بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: رژیم درمانی بخش مهمی از برنامه درمان بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ است. با وجود شواهد فراوان تاثیر رژیم درمانی در درمان دیابت، تغییر رژیم غذایی و حفظ آن برای بیماران مبتلا به دیابت مشکل است و بیشتر بیماران مبتلا به دیابت به خوبی از توصیه های رژیمی پیروی نمی کنند. مطالعه حاضر با هدف تعیین ارزش تغذیه ای و کفایت دریافت مواد مغذی، در گروهی از بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ در زمستان سال ۱۳۸۳ انجام شد.مواد و روش ها: ۵۷ نفر از بیماران (۳۴ مرد و ۲۳ زن) مبتلا به دیابت نوع ۲ در دامنه سنی ۶۵-۳۵ سال برای شرکت در مطالعه انتخاب شدند. ارزیابی تن سنجی شامل قد، وزن و BMI از تمام بیماران در طول یک ماه مطالعه، در ۲ نوبت (شروع و پایان) و ارزیابی مصرف مواد مغذی شامل دریافت روزانه انرژی، درشت مغذی ها، فیبر، ویتامین های A، بتاکاروتن، E،C و کلسیم، روی، منیزیم و سلنیوم با استفاده از پرسشنامه یاد آمد ۲۴ ساعت خوراک در ۴ نوبت غیر متوالی انجام شد.یافته ها: میانگین دریافت انرژی بیماران به طور متوسط کمتر از توصیه های RDA برای هر دو جنس بود. میانگین دریافت انرژی در مردان به طور معنی داری بالاتر از زنان بود (p<0.02). میانگین درصد انرژی حاصل از کربوهیدرات (%۵۳.۴±۷.۴) مطابق توصیه ها، درصد انرژی حاصل از پروتئین (%۱۵.۴±۳.۲) مطابق توصیه ها اما نزدیک به دامنه پایین حاشیه مرزی، و درصد انرژی حاصل از چربی (%۳۱.۱±۶.۵) بالاتر از توصیه های رژیم غذایی محتاطانه بود. میانگین دریافت فیبر و ریزمغذی ها کمتر از RDA بود.نتیجه گیری: غذای مصرفی بیماران مبتلا به دیابت مطابق با توصیه های RDA نیست. به نظر می رسد نیاز به آموزش بیماران برای افزایش آگاهی و بهبود نگرش و عملکرد آن ها در مورد غذای مصرفی روزانه شان وجود داشته باشد.

کلید واژه: دیابت نوع ۲، کفایت غذایی، مواد مغذی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.